اثر نسبت های مختلف کشت مخلوط روی عملکرد و اجزای عملکرد ذرت شیرین (Zea mays var. saccharata) و بادمجان (.Solanum melongena L)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر نسبت های مختلف کشت مخلوط روی عملکرد و اجزای عملکرد ذرت شیرین (Zea mays var. saccharata) و بادمجان (.Solanum melongena L) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر نسبت های مختلف کشت مخلوط روی عملکرد و اجزای عملکرد ذرت شیرین (Zea mays var. saccharata) و بادمجان (.Solanum melongena L) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر نسبت های مختلف کشت مخلوط روی عملکرد و اجزای عملکرد ذرت شیرین (Zea mays var. saccharata) و بادمجان (.Solanum melongena L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر نسبت های مختلف کشت مخلوط روی عملکرد و اجزای عملکرد ذرت شیرین (Zea mays var. saccharata) و بادمجان (.Solanum melongena L) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)
تعداد صفحات :۲۰
به منظور ارزیابی عملکرد و اجزای عملکرد ذرت شیرین و بادمجان تحت تاثیر نسبت های مختلف کشت مخلوط جایگزینی، آزمایشی به صورت طرح بلوک های کامل تصادفی در پنج تیمار و سه تکرار در سال ۱۳۹۳ اجرا گردید. تیمارهای آزمایش شامل نسبت های جایگزینی ۷۵ درصد ذرت شیرین + ۲۵ درصد بادمجان، ۵۰ درصد ذرت شیرین+ ۵۰ درصد بادمجان و ۲۵ درصد ذرت شیرین + ۷۵ درصد بادمجان و کشت خالص هر یک از گونه ها بود. نتایج نشان داد که عملکرد دانه قابل کنسرو، عملکرد بلال، عملکرد ماده تر و خشک ذرت شیرین و همچنین عملکرد میوه بادمجان در کشت خالص بیشتر از تیمارهای مخلوط بود و با افزایش سهم هر یک از گونه ها در مخلوط، عملکرد گونه دیگر کاهش یافت. نسبت دانه به بلال و شاخص برداشت ذرت شیرین و همچنین وزن دانه و بلال، وزن خشک و تر بوته ذرت شیرین در نسبت ۵۰ درصدی ذرت شیرین با بادمجان بر سایر تیمارهای آزمایش ارجحیت داشت. بر اساس شاخص غالبیت ذرت شیرین در کشت مخلوط بر بادمجان غالبیت داشت. بررسی شاخص ضریب ازدحام نسبی حاکی از سودمندی نسبت های ۲۵ درصد ذرت شیرین + ۷۵ درصد بادمجان و ۵۰ درصد ذرت شیرین+ ۵۰ درصد بادمجان در مقایسه با کشت خالص بود. بر اساس نسبت برابری زمین، نسبت های ۲۵ درصد ذرت شیرین + ۷۵ درصد بادمجان و ۵۰ درصد ذرت شیرین + ۵۰ درصد بادمجان کارایی استفاده از زمین را در مقایسه با کشت خالص به ترتیب ۵ و ۶ درصد افزایش داد.
کلید واژه: ضریب ازدحام نسبی، عملکرد دانه قابل کنسرو، کشت مخلوط جایگزینی، نسبت دانه به بلال، نسبت برابری زمین
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.