بررسی اثر حلال های مختلف بر محتوای فنلی کل و فعالیت ضداکسایشی عصاره غلاف نخود فرنگی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر حلال های مختلف بر محتوای فنلی کل و فعالیت ضداکسایشی عصاره غلاف نخود فرنگی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر حلال های مختلف بر محتوای فنلی کل و فعالیت ضداکسایشی عصاره غلاف نخود فرنگی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر حلال های مختلف بر محتوای فنلی کل و فعالیت ضداکسایشی عصاره غلاف نخود فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر حلال های مختلف بر محتوای فنلی کل و فعالیت ضداکسایشی عصاره غلاف نخود فرنگی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات :۱۳
در پژوهش حاضر اثر حلال های مختلف (آب، استون، اتانول و هگزان) بر راندمان استخراج، محتوای فنلی کل و فعالیت ضداکسایشی عصاره غلاف نخود فرنگی مورد بررسی قرار گرفت. بالاترین راندمان استخراج به ترتیب مربوط به عصاره استحصال شده با حلال آب (۰.۹۴±۱۶.۵۷ درصد)، اتانول (۰.۴۳±۳.۰۲ درصد)، هگزان (۰.۰۲±۱.۰۷ درصد) و استون (۰.۰۱±۰.۹۸ درصد) بود. محتوای فنلی کل به روش فولین-سیوکالتیو تعیین شد و نتایج نشان داد که بیشترین میزان ترکیبات فنلی کل به ترتیب مربوط به عصاره استخراج شده با اتانول (۰.۱۹±۱۲.۱۲ میلی گرم معادل گالیک اسید بر گرم وزن نمونه خشک)، استون (۰.۱۲±۱۰.۰۳ میلی گرم معادل گالیک اسید بر وزن نمونه خشک)، آب (۰.۰۵±۱.۶۱ میلی گرم معادل گالیک اسید بر وزن نمونه خشک) و هگزان (۰.۰۵±۰.۷۲ میلی گرم معادل گالیک اسید بر وزن نمونه خشک) می باشد. فعالیت ضداکسایشی به دو روش دی فنیل پیکریل هیدرازین (DPPH) و هیدروژن پراکسید (H2O2) اندازه گیری شد. بیشترین میزان فعالیت ضداکسایشی اندازه گیری شده به روش دی فنیل پیکریل هیدرازین به ترتیب مربوط به عصاره اتانولی (۰.۱۵±۸۱.۹۶ درصد)، استونی (۱.۳۳±۶۵.۹۴ درصد)، آبی (۰.۱۷± ۴۸.۰۴درصد) و هگزانی (۰.۱۹±۴۱.۵۴) بود. در روش هیدروژن پراکسید نیز بالاترین فعالیت ضد اکسایشی به ترتیب برای عصاره های اتانولی (۰.۱۲±۷.۶۵ درصد)، استونی (۰.۱۳±۳.۳۳ درصد)، آبی (۰.۰۷±۱.۴۱ درصد) و هگزانی (۰.۳۵±۱.۹۴ درصد) مشاهده شد. در نهایت می توان نتیجه گرفت عصاره اتانولی نسبت به سایر عصاره ها محتوای فنلی کل و فعالیت ضداکسایشی بالاتری داشت.
کلید واژه: ترکیبات فنلی، ضداکسایش طبیعی، غلاف نخودفرنگی، هیدروژن پراکسید، دیفنیل پیکریل هیدرازین
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.