شناسایی لگوم های علوفه ای مناسب برای کشت در سال آیش در مناطق دیم


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی لگوم های علوفه ای مناسب برای کشت در سال آیش در مناطق دیم دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی لگوم های علوفه ای مناسب برای کشت در سال آیش در مناطق دیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی لگوم های علوفه ای مناسب برای کشت در سال آیش در مناطق دیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی لگوم های علوفه ای مناسب برای کشت در سال آیش در مناطق دیم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۶

به منظور شناسایی لگوم علوفه ای مناسب برای کشت در سال های آیش مناطق دیم، آزمایشی به صورت طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار تیمار و سه تکرار در ایستگاه تحقیقاتی تیکمه داش مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان شرقی در سال های ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱ اجرا شد. چهار نوع لگوم علوفه ای شامل ماشک گل خوشه ای (Vicia villosa L.)، نخود علوفه ای (Pisum arvense L.)، ماشک پانونیکا (Vicia pannonica L.) و خلر (Lathyrus sativus L.) از نظر صفات کمی و همچنین کیفیت علوفه مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان داد ماشک گل خوشه ای بیشترین مقدار علوفه تر و خشک (۴۶۸۶ و ۱۵۸۹ کیلوگرم در هکتار) را تولید کرد و کمترین میزان تولید علوفه تر و خشک (۲۳۱۹ و ۸۶۲ کیلوگرم در هکتار) متعلق به نخود علوفه ای بود. در واکنش به افزایش میزان بارندگی در سال دوم، عملکرد علوفه تر و خشک ماشک گل خوشه ای نسبت به سایر لگوم ها بیشتر (به ترتیب ۶۵ و ۴۶ درصد) افزایش داشت. همچنین بررسی شاخص های کیفی علوفه نشان داد که خلر (۱۹.۳۴ درصد) و ماشک گل خوشه ای (۱۶.۲۰ درصد) بیشترین درصد پروتئین خام علوفه را دارا هستند. بیشترین درصد قابلیت هضم ماده خشک (۹۹/۷۰ درصد) و خاکستر (۱۱.۵۷ درصد) علوفه متعلق به گونه خلر بود. بیشترین عملکرد پروتئین به صورت علوفه تر و خشک برای گونه های ماشک گل خوشه ای (۴۶۰.۹ و ۱۶۱.۹ کیلوگرم در هکتار) و خلر (۴۳۰.۴ و ۱۶۶.۱ کیلوگرم در هکتار) برآورد شد. زیاد بودن درصد پروتئین در خلر (۱۹.۳۴ درصد) موجب شد تا عملکرد پروتئین به صورت علوفه تر و خشک در آن گونه به اندازه ماشک گل خوشه ای باشد. با در نظر گرفتن کیفیت علوفه علاوه بر میزان تولید کمی، گونه های خلر و ماشک گل خوشه ای برای کشت در تناوب غلات و در سال های آیش در شرایط دیم منطقه آذربایجان پیشنهاد می شوند.

کلید واژه: پروتئین خام، خلر، عملکرد پروتئین، عملکرد علوفه، کیفیت علوفه، ماشک گل خوشه ای

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.