ارزیابی ترکیب شیمیایی، گوارش پذیری و کیفیت پروتئین علوفه تاج خروس در دو مرحله برداشت


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی ترکیب شیمیایی، گوارش پذیری و کیفیت پروتئین علوفه تاج خروس در دو مرحله برداشت دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی ترکیب شیمیایی، گوارش پذیری و کیفیت پروتئین علوفه تاج خروس در دو مرحله برداشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی ترکیب شیمیایی، گوارش پذیری و کیفیت پروتئین علوفه تاج خروس در دو مرحله برداشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی ترکیب شیمیایی، گوارش پذیری و کیفیت پروتئین علوفه تاج خروس در دو مرحله برداشت :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های علوم دامی ایران

تعداد صفحات :۱۲

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: علوفه تاج خروس، گوارش پذیری، مرحله برداشت، CNCPS

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.