بررسی ویژگی های جوانه زنی و تعیین دماهای مهم بذر اسفرزه (Plantago ovate)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی ویژگی های جوانه زنی و تعیین دماهای مهم بذر اسفرزه (Plantago ovate) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی ویژگی های جوانه زنی و تعیین دماهای مهم بذر اسفرزه (Plantago ovate) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ویژگی های جوانه زنی و تعیین دماهای مهم بذر اسفرزه (Plantago ovate)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی ویژگی های جوانه زنی و تعیین دماهای مهم بذر اسفرزه (Plantago ovate) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران)
تعداد صفحات :۹
در این تحقیق، تاثیر دماهای مختلف بر جوانه زنی بذر گیاه دارویی اسفرزه (Plantago ovata)، به منظور تعیین دماهای مهم یعنی کمینه، بهینه و بیشینه (کاردینال) بررسی شد. ارزیابی واکنش جوانه زنی در دماهای ثابت ۵، ۱۰، ۱۵، ۲۰، ۲۵، ۳۰ و ۳۵ درجه سلسیوس در قالب طرح کامل تصادفی با چهار تکرار انجام شد. بذرهای جوانه زده هر روز شمارش شده و سپس سرعت جوانه زنی و درصد جوانه زنی محاسبه و نمودار دماهای مهم جوانه زنی بذر اسفرزه بر پایه دو مدل رگرسیونی دو تکه ای و چندجمله ای درجه دو ترسیم شد. بنا بر نتایج به دست آمده، تاثیر دما بر درصد و سرعت جوانه زنی بذر اسفرزه معنی دار (P£۰.۰۱) بود. بالاترین سرعت جوانه زنی در دمای ۲۰ درجه سلسیوس به میزان r50=0.067 مشاهده شد. بر پایه دو مدل دو تکه ای و چندجمله ای درجه دو، دماهای مهم جوانه زنی بذر اسفرزه شامل، دمای کمینه (پایه) (۳.۹ تا ۴.۵ درجه سلسیوس)، بهینه (۱۸.۸ تا ۲۱.۱ درجه سلسیوس) و بیشینه (۳۳.۷ تا ۳۴.۱ درجه سلسیوس) تعیین شد. با افزایش دما، شرایط مناسب تری ازلحاظ دمایی، برای جوانه زنی اسفرزه ایجاد و باعث افزایش سرعت جوانه زنی می شود.
کلید واژه: اسفرزه، دماهای مهم، مدل درجه دو، مدل دوتکه ای
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.