شناسایی مخمرهای ایزوله شده از خمیرترش های بومی ایران با استفاده از تکنیک پی سی ار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی مخمرهای ایزوله شده از خمیرترش های بومی ایران با استفاده از تکنیک پی سی ار دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی مخمرهای ایزوله شده از خمیرترش های بومی ایران با استفاده از تکنیک پی سی ار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی مخمرهای ایزوله شده از خمیرترش های بومی ایران با استفاده از تکنیک پی سی ار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی مخمرهای ایزوله شده از خمیرترش های بومی ایران با استفاده از تکنیک پی سی ار :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۲

خمیرترش، خمیری است که از آب و آرد تشکیل شده است و میکرو ارگانیسم های اصلی آن باکتری های اسید لاکتیک و مخمرها هستند. فرایند تخمیر خمیر ترش بر پایه تخمیر لاکتیکی و الکلی است که به ترتیب توسط باکتری های اسید لاکتیک و مخمرها انجام می شود. هم چنین این میکروارگانیسم ها نقش مهمی در بهبود طعم، بافت و ماندگاری فراورده های نانوایی ایفا می کنند. در این پژوهش، نمونه های خمیرترش جمع آوری شده از مناطق مختلف ایران به منظور بررسی فلور مخمری، مورد مطالعه قرار گرفتند. جهت رسیدن به این هدف، مخمرها با روش مورفولوژی کلنی جداسازی و سپس جهت شناسایی دقیق با جفت آغازگرهای عمومی قارچ ها، ژن ۲۶S rRNAs تکثیر داده شد. قطعاتی که تکثیرشدند، پس از خالص سازی به منظور توالی یابی به شرکت بیوساینس انگلستان ارسال شد. سپس با مقایسه توالی های حاصل با توالی های موجود در بانک اطلاعاتی ژنتیک (NCBI)، گونه مخمر های مورد مطالعه شناسایی شدند. نتایج نشان داد که مخمرهای ایزوله شده شامل ساکارومایسس سرویزیه، ساکارومایسس اگزیگوس، ایساتچنیکا اورنتالیس، تورولوسپورا فرانسیسکا، تورولوسپورا دلبروکی و پیشیا فرمنتاس بودند که گونه های غالب مربوط به ساکارومایسس سرویزیه و ساکارومایسس اگزیگوس بودند.

کلید واژه: خمیر ترش، روش مورفولوژی کلنی، ژن ۲۶S rRNAs، مخمر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.