بررسی امکان استفاده از نکتار پرتقال – انبه به عنوان حامل پروبیوتیک


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی امکان استفاده از نکتار پرتقال – انبه به عنوان حامل پروبیوتیک دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی امکان استفاده از نکتار پرتقال – انبه به عنوان حامل پروبیوتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی امکان استفاده از نکتار پرتقال – انبه به عنوان حامل پروبیوتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی امکان استفاده از نکتار پرتقال – انبه به عنوان حامل پروبیوتیک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۳

امروزه در ایران فرآورده های شیری پروبیوتیک بیشترین فرآورده های پروبیوتیک عرضه شده به بازار را تشکیل می دهند. اما در سال های اخیر به دلایلی چون عدم تحمل لاکتوز، وجود کلسترول و پروتئین های آلرژی زا در شیر، تقاضا برای محصولات پروبیوتیکی غیر لبنی افزایش یافته است. هدف از این تحقیق بررسی امکان استفاده از نکتار پرتقال – انبه به عنوان حامل پروبیوتیک بود. ابتدا خصوصیات فیزیکوشیمیایی نکتار پرتقال – انبه بررسی شد. لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس به عنوان سویه پروبیوتیک استفاده شد. باکتری پروبیوتیک به نکتار پرتقال – انبه تلقیح و در دمای ۴oC درون یخچال نگهداری شد و در انتهای هر هفته زنده مانی باکتری پروبیوتیک در نکتار پرتقال – انبه و همچنین pH نکتار پرتقال – انبه بررسی شد. نتایج نشان داد که لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در نکتار مذکور در هفته اول به تعداد ۱۰۶ cfu/ml و در هفته دوم به تعداد ۱۰۵ cfu/ml بقا داشت. تغییر قابل توجهی درpH نکتار پروبیوتیک وجود نداشت. به نظر می رسد، نکتار پرتقال – انبه حامل مناسبی برای سویه پروبیوتیک به صورت آزاد نمی تواند باشد. اما از این جهت که باکتری در نکتار تا یک هفته به تعداد قابل قبول باقی مانده و تغییری در pH نکتار پرتقال – انبه نداشته، شروع خوبی برای تحقیقات آینده می باشد. برای افزایش زمان نگهداری نکتار پرتقال – انبه پروبیوتیک برای معرفی این فرآورده به صنعت غذا لازم است از تکنیک های مختلف همچون تکنیک ریزپوشانی و افزودن پری بیوتیک بهره جست.

کلید واژه: پروبیوتیک، نکتار پرتقال – انبه، لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، زنده مانی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.