تاثیر پودر دارچین، زردچوبه، و میخک در جیره بر عملکرد، تغییرات ریخت شناسی روده، و وضعیت اکسیداسیون سرم خون جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر پودر دارچین، زردچوبه، و میخک در جیره بر عملکرد، تغییرات ریخت شناسی روده، و وضعیت اکسیداسیون سرم خون جوجه های گوشتی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر پودر دارچین، زردچوبه، و میخک در جیره بر عملکرد، تغییرات ریخت شناسی روده، و وضعیت اکسیداسیون سرم خون جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر پودر دارچین، زردچوبه، و میخک در جیره بر عملکرد، تغییرات ریخت شناسی روده، و وضعیت اکسیداسیون سرم خون جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر پودر دارچین، زردچوبه، و میخک در جیره بر عملکرد، تغییرات ریخت شناسی روده، و وضعیت اکسیداسیون سرم خون جوجه های گوشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)

تعداد صفحات :۱۳

به منظور بررسی تاثیر پودر دارچین، زردچوبه، و میخک در جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه، تغییرات ریخت شناسی و pH روده، و وضعیت اکسیداسیون سرم خون، آزمایشی با استفاده از ۴۵۰ قطعه جوجه گوشتی یک روزه (هر دو جنس) سویه راس ۳۰۸ در قالب طرح کاملا تصادفی با شش تیمار، پنج تکرار، و ۱۵ قطعه جوجه در هر تکرار به مدت ۴۲ روز انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل جیره شاهد (فاقد هرگونه افزودنی) و جیره های حاوی سه گرم در کیلوگرم از پودرهای دارچین، زردچوبه، و میخک، جیره حاوی مخلوط آن ها (از هر کدام به میزان دو گرم در کیلوگرم)، و جیره حاوی فلاوفسفولیپول (۰.۵ گرم در هر کیلوگرم) بود. مصرف خوراک، افزایش وزن، ضریب تبدیل، و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تحت تاثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفت. نسبت طول پرز به عمق کریپت ناحیه ژژنوم در جوجه های تغذیه شده با جیره حاوی مخلوط دارچین، زردچوبه، و میخک بیشتر از پرندگان تیمارهای شاهد، فلاوفسفولیپول، و دارچین بود (P<0.05). مصرف افزودنی های خوراکی باعث کاهش pH محتویات دوازدهه در مقایسه با تیمار شاهد شد (P<0.05). غلظت مالون دی آلدئید سرم خون جوجه های تغذیه شده با جیره شاهد و جیره حاوی میخک بیشتر از پرندگان سایر تیمارهای آزمایشی بود (P<0.05). به طور کلی، استفاده از پودر زردچوبه به صورت تنها و یا مخلوط با پودر دارچین و میخک، می تواند جایگزین مناسبی برای آنتی بیوتیک ها و همچنین برای اصلاح pH محتویات دوازدهه، پایداری اکسیداتیو سرم خون، و صفات مورفولوژیک ژژنوم جوجه های گوشتی باشد.

کلید واژه: ارتفاع پرز، جوجه های گوشتی، گیاهان دارویی، مالون دی آلدئید، مصرف خوراک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.