ارزیابی اثر تغذیه افزودنی گوانیدینواستیک اسید بر انجماد پذیری اسپرماتوزوای خروس


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی اثر تغذیه افزودنی گوانیدینواستیک اسید بر انجماد پذیری اسپرماتوزوای خروس دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی اثر تغذیه افزودنی گوانیدینواستیک اسید بر انجماد پذیری اسپرماتوزوای خروس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی اثر تغذیه افزودنی گوانیدینواستیک اسید بر انجماد پذیری اسپرماتوزوای خروس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی اثر تغذیه افزودنی گوانیدینواستیک اسید بر انجماد پذیری اسپرماتوزوای خروس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)

تعداد صفحات :۱۰

به منظور ارزیابی اثر افزودن گوانیدینواستیک اسید در جیره غذایی خروس بر شاخص های انجماد پذیری اسپرماتوزوآ، آزمایشی با ۲۰ قطعه خروس گله مادر گوشتی سویه تجاری راس در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تیمار و پنج تکرار در هشت هفته انجام شد. خروس ها با جیره های حاوی سطوح صفر (شاهد)، ۰.۰۶، ۰.۱۲ و ۰.۱۸ درصد از مکمل گوانیدینواستیک اسید تغذیه شدند. اسپرم گیری هفتگی و به روش مالش شکمی انجام شد. پس از افزودن نمونه های منی به رقیق کننده، برای تعادل دمایی در دمای پنج درجه سانتی گراد قرار داده شدند. سپس نمونه های حاوی منی به داخل نی های انجماد منتقل شدند و در معرض بخار ازت قرار گرفتند، و بعد در ازت مایع ذخیره شدند. پس از فرایند انجماد و یخ گشایی اسپرماتوزوآ، فراسنجه های جنبایی کل، جنبایی پیش رونده، زنده مانی، ریخت شناسی، و یکپارچگی غشا اندازه گیری و مقایسه شد. میانگین جنبایی کل در سطح ۰.۱۲ و ۰.۱۸ درصد، در مقایسه با سایر سطوح بیشتر بود (P<0.05). همچنین در میانگین جنبایی پیش رونده، تمامی تیمارها اختلاف معنی داری با تیمار شاهد داشتند و در سطح ۰.۱۲ و ۰.۱۸ درصد، به نسبت سایر سطوح بیشتر بود (P<0.05). تفاوتی در فراسنجه های زنده مانی، ریخت شناسی، و یکپارچگی غشای اسپرماتوزوآ مشاهده نشد. نتایج حاصل از آزمایش نشان داد که افزودن گوانیدینواستیک اسید در جیره خروس ها در تامین انرژی اسپرماتوزوآ تاثیرگذار است و باعث بهبود فراسنجه های جنبایی اسپرماتوزوآ پس از فرایند انجماد و یخ گشایی می شود.

کلید واژه: انجماد و یخ گشایی، پیش ساز کراتین، جیره خوراکی خروس، ذخیره انرژی اسپرماتوزوآ، مایع منی خروس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.