تاثیر دانه آنیسون (.Pimpinella anisum L) بر عملکرد، سیستم ایمنی، فعالیت آنتی اکسیدانی و غلظت استروژن خون جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر دانه آنیسون (.Pimpinella anisum L) بر عملکرد، سیستم ایمنی، فعالیت آنتی اکسیدانی و غلظت استروژن خون جوجه های گوشتی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر دانه آنیسون (.Pimpinella anisum L) بر عملکرد، سیستم ایمنی، فعالیت آنتی اکسیدانی و غلظت استروژن خون جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر دانه آنیسون (.Pimpinella anisum L) بر عملکرد، سیستم ایمنی، فعالیت آنتی اکسیدانی و غلظت استروژن خون جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر دانه آنیسون (.Pimpinella anisum L) بر عملکرد، سیستم ایمنی، فعالیت آنتی اکسیدانی و غلظت استروژن خون جوجه های گوشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)

تعداد صفحات :۱۳

به منظور بررسی اثر سطوح گوناگون دانه آنیسون بر عملکرد، سیستم ایمنی، فعالیت آنتی اکسیدانی، و غلظت استروژن خون جوجه های گوشتی، تعداد ۱۹۲ قطعه جوجه یک روزه سویه رأس ۳۰۸ در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تیمار، چهار تکرار، و ۱۲ مشاهده در هر تکرار به مدت ۴۲ روز پرورش یافتند. تیمارهای آزمایشی شامل سطوح صفر (شاهد)، ۰.۳، ۰.۶، ۰.۹ درصد دانه آنیسون در جیره بودند. در ۲۸ روزگی تزریق گلبول قرمز گوسفندی (SRBC) به جوجه ها انجام شد و در روزهای ۳۵ و ۴۲ پرورش خون گیری برای بررسی عیار آنتی بادی علیه SRBC به عمل آمد. سطوح دانه آنیسون باعث بهبود مقدار مصرف خوراک و افزایش وزن جوجه های گوشتی نشدند. در دوره آغازین، کمترین ضریب تبدیل خوراک جوجه های گوشتی در تیمار ۰.۳ درصد دانه آنیسون مشاهده شد (P<0.05)، ولی در دوره های رشد و کل دوره پرورش، سطوح دانه آنیسون تاثیر مثبتی بر ضریب تبدیل خوراک نداشت. دانه آنیسون باعث افزایش عیار آنتی بادی علیه SRBC جوجه ها در ۳۵ روزگی شد (P<0.05). سطوح دانه آنیسون موجب بهبود ایمنی سلولی در جوجه ها نشد. تیمار ۰.۳ درصد دانه آنیسون باعث افزایش قدرت آنتی اکسیدانی تام پلاسمای جوجه ها در مقایسه با پرندگان گروه شاهد شد (P<0.05). میزان استروژن سرم خون جوجه ها در سطوح ۰.۳ و ۰.۶ درصد دانه آنیسون کاهش داشت، اما در سطح ۰.۹ درصد آن افزایش یافت (P<0.05). به طور کلی، افزودن دانه آنیسون به جیره جوجه های گوشتی هرچند باعث بهبود عملکرد و پاسخ ایمنی سلولی جوجه های گوشتی نشد، موجب افزایش پاسخ ایمنی هومورال اولیه و توان آنتی اکسیدانی تام خون جوجه ها شد.

کلید واژه: استروژن، دانه آنیسون، سیستم ایمنی، عملکرد، فعالیت آنتی اکسیدانی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.