بررسی هضم و تخمیر جیره های حاوی بخش های متفاوت درخت سوبابل


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی هضم و تخمیر جیره های حاوی بخش های متفاوت درخت سوبابل دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی هضم و تخمیر جیره های حاوی بخش های متفاوت درخت سوبابل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی هضم و تخمیر جیره های حاوی بخش های متفاوت درخت سوبابل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی هضم و تخمیر جیره های حاوی بخش های متفاوت درخت سوبابل :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)

تعداد صفحات :۱۴

قابلیت هضم و فراسنجه های تخمیری جیره های حاوی برگ، غلاف، و دانه درخت سوبابل (با نام علمی Leucaena leucocephala) در گوسفند با روش های هضم دومرحله ای و تولید گاز تعیین شد. جیره های آزمایشی شامل صفر (شاهد)، ۲۵، ۵۰، ۷۵، و ۱۰۰ درصد برگ، غلاف، و دانه سوبابل بودند که جایگزین علوفه یونجه در جیره گوسفندان شدند. در مقایسه با جیره شاهد، جیره حاوی ۵۰ درصد دانه سوبابل تولید گاز بیشتری داشت (P<0.05). در بین جیره های حاوی برگ سوبابل بیشترین مقدار ماده آلی واقعا هضم شده مربوط به سطح ۱۰۰ درصد برگ سوبابل بود. سطح ۱۰۰ درصد جایگزینی با یونجه در مقایسه با سایر مقادیر جایگزینی غلاف، بیشترین عامل تفکیک کننده و بازده تولید توده میکروبی را داشت (P<0.05). قابلیت هضم ماده خشک، الیاف نامحلول در شوینده خنثی و اسیدی جیره های حاوی غلاف در همه سطوح، کمتر از جیره شاهد بود (P<0.05). قابلیت هضم الیاف نامحلول در شوینده خنثی و اسیدی در جیره های حاوی برگ سوبابل تا سطح ۷۵ درصد جایگزینی برگ سوبابل با یونجه تفاوتی با شاهد و با یکدیگر نداشتند. با افزایش مقدار دانه سوبابل در جیره قابلیت هضم ماده خشک، الیاف نامحلول در شوینده خنثی و اسیدی از جیره شاهد بیشتر بود، به طوری که اختلاف برای سطوح ۷۵ و ۱۰۰ درصد دانه سوبابل معنی دار بود (P<0.05). بر اساس نتایج تحقیق حاضر، برگ و دانه سوبابل را می توان بدون وجود اثر منفی بر هضم و تخمیر تا ۱۰۰ درصد جایگزین یونجه کرد. استفاده از دانه سوبابل به صورت جایگزین با یونجه در جیره گوسفندان می تواند ارزش غذایی جیره را افزایش دهد.

کلید واژه: ترکیب شیمیایی، تولید توده میکروبی، تولید گاز، عامل تفکیک کننده، قابلیت هضم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.