بررسی اثر کوارستین بر شاخص های آنتی اکسیدانی سرم در آسیب ناشی از ایسکمی- ریپرفیوژن اندام تحتانی در موش صحرایی بالغ


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر کوارستین بر شاخص های آنتی اکسیدانی سرم در آسیب ناشی از ایسکمی- ریپرفیوژن اندام تحتانی در موش صحرایی بالغ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر کوارستین بر شاخص های آنتی اکسیدانی سرم در آسیب ناشی از ایسکمی- ریپرفیوژن اندام تحتانی در موش صحرایی بالغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر کوارستین بر شاخص های آنتی اکسیدانی سرم در آسیب ناشی از ایسکمی- ریپرفیوژن اندام تحتانی در موش صحرایی بالغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر کوارستین بر شاخص های آنتی اکسیدانی سرم در آسیب ناشی از ایسکمی- ریپرفیوژن اندام تحتانی در موش صحرایی بالغ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : یافته

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه: کوارستین یکی از اعضاء خانواده فلاونوئیدها می باشد که در سبزی ها، میوه ها، چای و در مکمل های غذایی یافت می شود. کوارستین خاصیت ضدالتهابی، آنتی باکتریال و آنتی اکسیدانی دارد. این مطالعه به بررسی اثر کوارستین بر روی شاخص های آنتی اکسیدانی سرم در آسیب ناشی از ایسکمی-ریپرفیوژن اندام تحتانی در موش بالغ می پردازد. مواد و روش ها: ۷۲ موش نر بالغ نژاد ویستار با وزن ۲۵۰-۳۰۰ گرم استفاده شد. آن ها به ۹ گروه هشت تایی تقسیم شدند. سپس شریان و ورید فمورال با استفاده از نخ سیلک ۶.۰ و فن Slip-Knot مسدود گردید. همه گروه ها به مدت ۳ ساعت ایسکمی و ریپرفیوژن برای زمان های مختلف ۳، ۷، ۱۴ و ۲۸ روز اعمال شد. در نیمی از هر گروه تجربی مقدار ۱۵۰ mg/kg کوارستین به صورت درون صفاقی بلافاصله بعد از ایسکمی تزریق شد. طبق زمان های مختلف برای هر گروه از موش ها خون گرفته شده و سپس سانتریفوژ و سرم آن ها برای ارزیابی سطح فعالیت آنزیم-های GPX، CAT، NO، POX و MDA تهیه گردید.یافته ها: مقایسه سطح سرمی فعالیت آنزیم های GPX، CAT، NO، POX و MDA در گروه دریافت کننده کوارستین نسبت با گروه کنترل نشان داد که کوارستین باعث کاهش سطح فعالیت سرمی NO و POX می شود.بحث و نتیجه گیری: کوارستین با کاهش سطوح فعالیت NO می تواند آسیب ناشی از رادیکال های آزاد در فرآیند ایسکمی-ریپرفیوژن اندام تحتانی را بهبود بخشد.

کلید واژه: ریپرفیوژن، اندام تحتانی، کوارستین، آنتی اکسیدان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.