بررسی امکان تولید بیسکویت رژیمی با استفاده از شیرین کننده استویوزید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی امکان تولید بیسکویت رژیمی با استفاده از شیرین کننده استویوزید دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی امکان تولید بیسکویت رژیمی با استفاده از شیرین کننده استویوزید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی امکان تولید بیسکویت رژیمی با استفاده از شیرین کننده استویوزید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی امکان تولید بیسکویت رژیمی با استفاده از شیرین کننده استویوزید :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۸

استویوزید نوعی شیرین کننده طبیعی است که از برگ های گیاه استویا ربادیانا برتونی (Stevia rebaudiana Bertoni) استخراج می شود و فاقد نقش کالری زایی می باشد و اثری بر افزایش سطح گلوکز خون ندارد. هدف از این پژوهش بررسی امکان تولید بیسکویت رژیمی در طی جایگزینی ساکارز با استویوزید در سه سطح صفر، ۵۰ و ۱۰۰ بود. نتایج نشان داد که جایگزینی شکر با ساکارز، اثر معنی داری روی درصد خاکستر، چربی و پروتئین بیسکویت ندارد اما با افزایش درصد استویوزید در فرمولاسیون بیسکویت مشخص شد که رطوبت و pH محصول به طور معنی داری افزایش می یابد. همچنین نتایج محاسبه کالری نشان داد با جایگزینی کامل ساکارز با استویوزید میزان کالری محصول ۱۳.۳% کاهش می یابد. با افزایش درصد استویوزید در فرمولاسیون بیسکویت، ضخامت نمونه ها افزایش و قطر و ضریب گسترش آنها کاهش پیدا کرد. آزمون بافت سنجی نمونه های بیسکویت، کاهش سفتی بافت محصول با افزایش درصد استویوزید را نشان داد .(p<0.05) نتایج پردازش تصویر، افزایش پارامترهای L* و b* و کاهش پارامتر a* را در طی حذف شکر نشان داد. در نهایت نتایج ارزیابی حسی سه فرمولاسیون بیسکویت حاکی از پذیرش بیشتر نمونه تهیه شده با ۵۰% استویوزید بود. به طور کلی می توان بیسکویت تهیه شده با ۵۰% استویوزید را به عنوان بهترین نمونه معرفی نمود.

کلید واژه: استویوزید، بافت، بیسکویت، رنگ سنجی، کالری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.