مقاله اثر لوامیزول هیدروکلراید روی تغییرات لنفوسیتی و عیار آنتی بادی سرمی ضد ویروس نیوکاسل در جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر لوامیزول هیدروکلراید روی تغییرات لنفوسیتی و عیار آنتی بادی سرمی ضد ویروس نیوکاسل در جوجه های گوشتی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر لوامیزول هیدروکلراید روی تغییرات لنفوسیتی و عیار آنتی بادی سرمی ضد ویروس نیوکاسل در جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر لوامیزول هیدروکلراید روی تغییرات لنفوسیتی و عیار آنتی بادی سرمی ضد ویروس نیوکاسل در جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر لوامیزول هیدروکلراید روی تغییرات لنفوسیتی و عیار آنتی بادی سرمی ضد ویروس نیوکاسل در جوجه های گوشتی :

مقاله اثر لوامیزول هیدروکلراید روی تغییرات لنفوسیتی و عیار آنتی بادی سرمی ضد ویروس نیوکاسل در جوجه های گوشتی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی) از صفحه ۳۱ تا ۳۷ منتشر شده است.
نام: اثر لوامیزول هیدروکلراید روی تغییرات لنفوسیتی و عیار آنتی بادی سرمی ضد ویروس نیوکاسل در جوجه های گوشتی
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله لوامیزول هیدروکلراید
مقاله واکسیناسیون
مقاله جوجه های گوشتی
مقاله ویروس نیوکاسل

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
یکی از راه های پیشگیری و کنترل بیماری نیوکاسل واکسیناسیون به موقع می باشد. ارزش هر واکسن در میزان تیتر آنتی بادی تولیدی بعد از واکسیناسیون است. به نظر می رسد داروی لوامیزول هیدروکلراید روی سیستم ایمنی بدن اثر تقویت کنندگی داشته. در این راستا ۲۲۵ قطعه جوجه یکروزه نژاد گوشتی سویه تجاری راس به ۵ گروه و در سه تکرار تقسیم شدند. گروه اول به عنوان شاهد (بدون مصرف دارو). گروه دوم لوامیزول هیدروکلراید را از یک روزگی به صورت تزریق زیر جلدی با دز ۲mg/kg یک بار در هفته تا هفته ششم، گروه سوم لوامیزول هیدروکلراید را از یک روزگی تا هفته ۶ با دز ۱۰mg/kg به صورت آشامیدنی روزانه دریافت کرد. گروه چهارم لوامیزول هیدروکلراید را همزمان با واکسن نیوکاسل با دز ۲mg/kg به صورت یکبار تزریق زیرجلدی دریافت کرد. گروه پنجم لوامیزول هیدروکلراید را با دز ۱۰mg/kg همزمان با واکسن نیوکاسل به صورت آشامیدنی به مدت ۲۴ ساعت دریافت کرد. نمونه گیری ۱۱ روز بعد از هر واکسیناسیون انجام شد. نتایج حاصل نشان داد که میانگین عیار پادتن ضد ویروس نیوکاسل (HI) و تعداد لنفوسیت ها پس از واکسیناسیون مرحله اول و دوم علیه بیماری نیوکاسل با واکسنهای (سویه B1 و Lasota) بین گروه شاهد با سایر گروه ها تفاوت معنی داری وجود دارد (P<0.01). ولی در آزمایش نمونه ها پس از مرحله سوم واکسیناسیون با واکسن (Lasota) بین گروه شاهد با سایر گروه ها تفاوت معنی داری مشاهده نگردید. تجویز این دارو روی ضریب تبدیل غذایی و میانگین وزن جوجه ها در هفته های مختلف تاثیری نشان نداد. با این وجود استفاده از این ترکیب می تواند موجب تقویت اثر واکسیناسیون در سنین اولیه گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.