بررسی تاثیر نرخ خشک شدن و طول دوره استراحت دهی در خشک کردن شلتوک به روش لایه نازک


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر نرخ خشک شدن و طول دوره استراحت دهی در خشک کردن شلتوک به روش لایه نازک دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر نرخ خشک شدن و طول دوره استراحت دهی در خشک کردن شلتوک به روش لایه نازک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر نرخ خشک شدن و طول دوره استراحت دهی در خشک کردن شلتوک به روش لایه نازک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر نرخ خشک شدن و طول دوره استراحت دهی در خشک کردن شلتوک به روش لایه نازک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۲۴

با توجه به اهمیت فرایند خشک کردن شلتوک در فرآوری برنج و به منظور به دست آوردن زمان بهینه برای رسیدن به تعادل رطوبتی در مرحله استراحت دهی، در کار تحقیقاتی حاضر تاثیر دماهای مختلف خشک کردن (۴۰، ۵۰، ۶۰ و ۷۰ درجه سلسیوس) و مدت زمان خشک شدن دانه های شلتوک چهار رقم برنج نعمت، ندا، پژوهش و پردیس در گستره زمانی ۰.۵تا ۸ ساعت به روش طرح آزمایش فاکتوریل در قالب بلوک های کامل تصلادفی و در ۳ تکرار مورد مطالعه قرار گرفت. طبق نتایج بدستامده، شیب تغییرات ضریب نفوذ موثر (K1)، در مراحل اولیه استراحت دهی (پس از اتمام گرما دهی تا یک ساعت استراحت) بسیار بیشتر از مراحل بعدی استراحت دهی (از یک ساعت تا ۲ ساعت استراحت دهی) می باشد. همچنین مقدار عددی ضریب نفوذ موثر برای ارقام ندا و نعمت که از نظر ژنوتیپ جزو یک خانواده محسوب می شوند، بزرگتر از ارقام پژوهش و پردیس به دست آمد. طبق نتایج بدستامده در این تحقیق، زمان ۱ ساعت استراحت دهی پس از خروج از خشک کن برای خشک کردن لایه نازک در دمای کمتر از ۵۰ درجه سلسیوس و زمان ۲ ساعت استراحت دهی برای دماهای بالاتر از ۵۰ درجه سلسیوس توصیه می شود. سرعت جذب و دفع رطوبت سطحی در دوره استراحت دهی، تاثیر مستقیمی بر شکستگی دانه برنج دارد.

کلید واژه: استراحت دهی، جذب رطوبت، خشک کردن، شلتوک، نرخ ضریب نفوذ موثر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.