اثر پرایمینگ بذر با سدیم اسکوربات بر جوانه زنی و برخی ویژگی های فیزیولوژیکی کنجد (Sesamum indicum) در دماهای مختلف (مقاله کوتاه)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر پرایمینگ بذر با سدیم اسکوربات بر جوانه زنی و برخی ویژگی های فیزیولوژیکی کنجد (Sesamum indicum) در دماهای مختلف (مقاله کوتاه) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر پرایمینگ بذر با سدیم اسکوربات بر جوانه زنی و برخی ویژگی های فیزیولوژیکی کنجد (Sesamum indicum) در دماهای مختلف (مقاله کوتاه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر پرایمینگ بذر با سدیم اسکوربات بر جوانه زنی و برخی ویژگی های فیزیولوژیکی کنجد (Sesamum indicum) در دماهای مختلف (مقاله کوتاه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر پرایمینگ بذر با سدیم اسکوربات بر جوانه زنی و برخی ویژگی های فیزیولوژیکی کنجد (Sesamum indicum) در دماهای مختلف (مقاله کوتاه) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی (علوم کشاورزی)

تعداد صفحات :۲۰

به منظور بررسی تاثیر آسکوربات و دما بر میزان آنزیم های آنتی اکسیدان و شاخص های جوانه زنی کنجد آزمایشی در سال ۱۳۹۳ در آزمایشگاه تحقیقاتی دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار انجام گرفت. تیمارهای آزمایشی شامل سه سطح آسکوربات (شاهد، ۵ و ۱۰ میلی مولار) و دماهای مختلف جوانه زنی (۱۵، ۲۵ و ۳۵ درجه سلسیوس) بودند. صفات اندازه گیری عبارت از شاخص های جوانه زنی، میزان آنزیم های آنتی اکسیدان، پرولین و پروتئین بودند. نتایج نشان داد که کاربرد آسکوربات منجر به افزایش پرولین و کاهش میزان آنزیم ها گردید، و در دمای ۱۵ درجه سلسیوس نسبت به دماهای ۲۵ و ۳۵ درجه سلسیوس میزان آنزیم ها افزایش یافت. همچنین، کاربرد آسکوربات موجب کاهش تخریب پروتئین ها گردید. از آن جایی که کنجد گیاهی گرمادوست است به نظر می رسد افزایش میزان آنزیم های آنتی اکسیدان در دمای ۱۵ درجه سلسیوس به دلیل افزایش تولید رادیکال های آزاد در این دما می باشد. همبستگی مثبت و معنی دار آنزیم های آنتی اکسیدان رابطه مستقیم این صفات را نشان می دهد. همچنین همبستگی مثبت و معنی داری بین شاخص های جوانه زنی مشاهده شد. با توجه به نتایج حاصل از این پژوهش به نظر می رسد کاربرد آسکوربات آسیب های ناشی از دماهای نامطلوب را کاهش می دهد و تاثیر مثبتی نیز بر شاخص های جوانه زنی دارد. همچنین، خاصیت آنتی اکسیدانی آسکوربات نیاز به فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان را کاهش داده و به رشد گیاهچه های کنجد کمک می کند.

کلید واژه: پراکسیداز، پروتئین، سدیم آسکوربات، کاتالاز، کنجد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.