روند تغییرات شاخص سطح برگ، عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا سبز (.Phaseolous vulgaris L) با کاربرد سولفات روی و نیتروژن


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 روند تغییرات شاخص سطح برگ، عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا سبز (.Phaseolous vulgaris L) با کاربرد سولفات روی و نیتروژن دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد روند تغییرات شاخص سطح برگ، عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا سبز (.Phaseolous vulgaris L) با کاربرد سولفات روی و نیتروژن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی روند تغییرات شاخص سطح برگ، عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا سبز (.Phaseolous vulgaris L) با کاربرد سولفات روی و نیتروژن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن روند تغییرات شاخص سطح برگ، عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا سبز (.Phaseolous vulgaris L) با کاربرد سولفات روی و نیتروژن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی (علوم کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۶

تغذیه صحیح گیاه یکی از عوامل مهم در بهبود عملکرد کمی و کیفی محصول به شمار می آید. بر این اساس، اثر سطوح مختلف سولفات روی و نیتروژن بر شاخص سطح برگ، عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا سبز در تابستان سال ۱۳۹۱ به صورت کرت های خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در شهرستان دزفول بررسی گردید. در این تحقیق کرت های اصلی، شامل چهار سطح مصرف نیتروژن (صفر، ۳۰، ۶۰ و ۹۰ کیلوگرم در هکتار) از منبع کود اوره و کرت های فرعی شامل چهار سطح مصرف سولفات روی (صفر، ۱۰، ۲۰ و ۳۰ کیلوگرم در هکتار) بودند. نتایج نشان داد که مصرف ۹۰ کیلوگرم نیتروژن در هکتار، شاخص سطح برگ، ماده خشک کل گیاه، عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیک، شاخص برداشت و میزان پروتئین را افزایش داد. مصرف سولفات روی در مقادیر ۲۰ کیلوگرم در هکتار بیشترین مقدار عملکرد و اجزای آن را به خود اختصاص داد. بیشترین شاخص سطح برگ، عملکرد بیولوژیکی، عملکرد دانه، شاخص برداشت و میزان پروتئین با کاربرد همزمان ۹۰ کیلوگرم نیتروژن و ۲۰ کیلوگرم سولفات روی در هکتار حاصل گردید. به نظر می رسد مصرف عنصر روی در غلظت های مناسب از طریق دخالت در فرآیندهای فیزیولوژیکی و متابولیسم نیتروژن در گیاه به عنوان یک عنصر ضروری، فرآیندهای رشد در لوبیا سبز را تسریع نموده و باعث افزایش عملکرد آن می گردد.

کلید واژه: لوبیا سبز، سولفات روی، شاخص سطح برگ، عملکرد، نیتروژن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.