پیش تیمار بذر کنجد (.Sesamum indicum L) با پرولین و اثربخشی آن بر جوانه زنی در دماهای متفاوت


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پیش تیمار بذر کنجد (.Sesamum indicum L) با پرولین و اثربخشی آن بر جوانه زنی در دماهای متفاوت دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پیش تیمار بذر کنجد (.Sesamum indicum L) با پرولین و اثربخشی آن بر جوانه زنی در دماهای متفاوت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پیش تیمار بذر کنجد (.Sesamum indicum L) با پرولین و اثربخشی آن بر جوانه زنی در دماهای متفاوت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پیش تیمار بذر کنجد (.Sesamum indicum L) با پرولین و اثربخشی آن بر جوانه زنی در دماهای متفاوت :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی (علوم کشاورزی)

تعداد صفحات :۲۵

به منظور بررسی تاثیر پرولین و دما بر میزان اسمولیت ها، میزان آنزیم های آنتی اکسیدان و شاخص های جوانه زنی کنجد، آزمایشی در سال ۱۳۹۳ در آزمایشگاه دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار انجام گرفت. تیمارهای آزمایشی شامل سه سطح پرولین (صفر، ۵، ۱۰ میلی مولار) و دماهای مختلف جوانه زنی (۱۵، ۲۵، ۳۵ درجه سلسیوس) بودند. نتایج آزمایش نشان دهنده تاثیر مثبت پرولین بر شاخص های جوانه زنی، آنزیم های آنتی اکسیدان، پرولین، پروتئین و تحرک ذخایر غذایی بود. به طوری که، کاربرد خارجی (اگزوژنیک) پرولین منجر به افزایش میزان این اسمولیت در گیاهچه ها گردید. همچنین، دماهای ۱۵ و ۳۵ درجه سلسیوس نسبت به دمای ۲۵ درجه سلسیوس منجر به تولید پرولین کمتری شدند. میزان آنزیم پراکسیداز نیز در دمای ۲۵ درجه سلسیوس کمتر از دماهای ۱۵ و ۳۵ درجه سلسیوس برآورد شد و افزایش پرولین منجر به افزایش میزان این آنزیم در دماهای مورد بررسی گردید. در دمای ۲۵ درجه سلسیوس با کاربرد ۱۰ میلی مولار پرولین بیشترین میزان کاتالاز و پلی فنل اکسیداز مشاهده گردید. همچنین، میزان این آنزیم ها در دماهای ۱۵ و ۳۵ درجه سلسیوس نسبت به دمای ۲۵ درجه سلسیوس کاهش نشان داد. با توجه به افزایش کارآیی ذخایر غذایی و شاخص قدرت بذر، درصد و سرعت جوانه زنی، میزان پرولین، پروتئین و آنزیم های آنتی اکسیدان در اثر کاربرد پرولین به نظر می رسد که پیش تیمار بذر با پرولین می تواند یکی از راهکارهای مناسب برای جوانه زنی بهتر آن تحت شرایط تغییرات دما باشد.

کلید واژه: آنزیم های آنتی اکسیدان، پرولین، پروتئین، شاخص های جوانه زنی بذر، کنجد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.