بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره متانولی پوست پرتقال و تاثیر آن بر ماندگاری شیر طعم دار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره متانولی پوست پرتقال و تاثیر آن بر ماندگاری شیر طعم دار دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره متانولی پوست پرتقال و تاثیر آن بر ماندگاری شیر طعم دار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره متانولی پوست پرتقال و تاثیر آن بر ماندگاری شیر طعم دار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره متانولی پوست پرتقال و تاثیر آن بر ماندگاری شیر طعم دار :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۰

سابقه و هدف: استفاده از عصاره پوست پرتقال در طب سنتی ایران، از گذشته مرسوم بوده است. هدف از این مطالعه بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره متانولی پوست پرتقال گونه سانگینلا بر روی میکروارگانیسم های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیاکلی و کاندیدا آلبیکانس به عنوان جایگزینی مناسب به جای نگهدارنده های شیمیایی مرسوم می باشد.مواد و روش ها: در این پژوهش تاثیر ۳۱ mg/ml عصاره پوست پرتقال در محیط آزمایشگاهی با استفاده از دیسک های کاغذی و تعیین حداقل غلظت بازدارنده (MIC) بر روی استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیاکلی و قارچ کاندیدا آلبیکانس بررسی و سپس تاثیر این عصاره بر ویژگی های میکروبیولوژیک، شیمیایی و حسی شیر طی مدت ۷ روز نگهداری در دمای ۴، ۲۵ و ۳۷ درجه سانتی گراد مورد بررسی قرار گرفته و شیر فاقد عصاره به عنوان شاهد در نظر گرفته شد.یافته ها: عصاره متانولی پوست پرتقال دارای اثرات ضدمیکروبی بر روی استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیاکلی و کاندیدا آلبیکانس بود به گونه ای که در روش MIC بیشترین اثر را روی کاندیدا و کمترین اثر را بر اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس داشت. همچنین ۰.۱۵ g/ml عصاره متانولی پوست پرتقال باعث کاهش رشد میکروارگانیسم های مورد مطالعه در زمان های ۶، ۱۲، ۲۴، ۴۸، ۷۲ ساعت در شیر شد. در شیر نیز نتایج نشان داد که دما روی رشد کاندیدا آلبیکانس تاثیرگذار بوده به گونه ای که با کاهش دما رشد میکروارگانیسم مذکور کاهش یافت. از سوی دیگر تاثیر عصاره بر استافیلوکوکوس اورئوس معنی دارتر از اشریشیاکلی بود.نتیجه گیری: در این بررسی اثر مهاری عصاره متانولی پوست پرتقال بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیاکلی و کاندیدا آلبیکانس در شرایط آزمایشگاهی و نیز در شیر ثابت شد. بنابراین می توان از آن به عنوان ترکیبی گیاهی در جهت بازدارندگی از رشد باکتری های بیماریزا استفاده کرد. مطابق نتایج به دست آمده استفاده از عصاره های پوست پرتقال در کنار فاکتور pH و دما تاثیر بیشتری بر مهارکنندگی رشد باکتری های مذکور، در مقایسه با استفاده از تنها یک فاکتور (استفاده از نگهدارنده ها) خواهد داشت.

کلید واژه: عصاره پوست پرتقال، اثر ضد میکروبی، شیر، اثر بازدارندگی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.