اثر روغن گردو و کفیران بر روی خواص بافتی و رئولوژیکی بستنی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر روغن گردو و کفیران بر روی خواص بافتی و رئولوژیکی بستنی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر روغن گردو و کفیران بر روی خواص بافتی و رئولوژیکی بستنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر روغن گردو و کفیران بر روی خواص بافتی و رئولوژیکی بستنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر روغن گردو و کفیران بر روی خواص بافتی و رئولوژیکی بستنی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذایی و تغذیه

تعداد صفحات :۱۶

مقدمه: با توجه به خطرات ناشی از مصرف اسیدهای چرب اشباع، جایگزینی آن ها با اسید های چرب غیر اشباع می تواند راه حل مناسبی برای کاهش مضرات مصرف بستنی به خصوص برای بیماران قلبی عروقی باشد. کفیران نیز علاوه بر اثرات مثبت تغذیه ای به عنوان یک ترکیب فراسودمند، می تواند به عنوان یک پایدارکننده در محصولات لبنی مورد استفاده قرار گیرد.مواد و روش ها: در این تحقیق نمونه های بستنی حاوی (%۰.۱-۰.۵) کفیران و (۸-۰%) روغن گردو تهیه شد. نمونه ها تحت آزمون های ویسکوزیته، رئولوژی و بافت سنجی (سختی و چسبندگی) قرار گرفتند. سپس داده های حاصل از این آزمون ها در قالب طرح مرکب مرکزی با استفاده از روش سطح پاسخ ارزیابی شدند.یافته ها: کفیران و روغن گردو اثرات قابل توجهی بر روی نمونه های بستنی داشتند (p<0.05). افزایش کفیران منجر به افزایش ویسکوزیته، ضریب قوام و کاهش اندیس جریان، سختی و چسبندگی گردید. افزایش روغن گردو نیز منجر به کاهش سختی، چسبندگی، ضریب قوام، ویسکوزیته ظاهری و افزایش اندیس جریان شد (p<0.05). اثر متقابل کفیران و روغن گردو نیز منجر به کاهش معنی داری در ویسکوزیته ظاهری گردید، اما بر روی سایر ویژگی ها اثر قابل توجهی نداشت (p>0.05).نتیجه گیری: با توجه به نتایج به دست آمده و با استفاده از بهینه سازی داده ها ۲% روغن گردو و ۰.۵% کفیران می تواند ترکیب مطلوبی برای رسیدن به محصولی با کیفیت مناسب از لحاظ رئولوژیکی باشد.

کلید واژه: بافت، بستنی، روغن گردو، رئولوژی، کفیران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.