بررسی آلودگی های انگلی سبزی های مصرفی شهر قم در سال ۱۳۹۳: یک گزارش کوتاه


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آلودگی های انگلی سبزی های مصرفی شهر قم در سال ۱۳۹۳: یک گزارش کوتاه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آلودگی های انگلی سبزی های مصرفی شهر قم در سال ۱۳۹۳: یک گزارش کوتاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آلودگی های انگلی سبزی های مصرفی شهر قم در سال ۱۳۹۳: یک گزارش کوتاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آلودگی های انگلی سبزی های مصرفی شهر قم در سال ۱۳۹۳: یک گزارش کوتاه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: بیماری های انگلی از مهم ترین بیماری های عفونی و یکی از مشکلات بهداشتی بسیاری از جوامع می باشد. مصرف سبزیجات خام یکی از راه های مهم کسب آلودگی انگلی دستگاه گوارش انسان است. بنابراین هدف از این مطالعه بررسی آلودگی انگلی سبزیجات مصرفی شهر قم می باشد.مواد و روش ها: این مطالعه مقطعی در پاییز سال ۱۳۹۳ در شهر قم انجام گرفت. در این بررسی تعداد ۸۴۰ نمونه از ۱۰ نوع سبزی (تره، ریحان، نعناع، پیازچه، تربچه، جعفری، کاهو، شاهی، ترخون و گشنیز) از ۴۲ مغازه سبزی فروشی جمع آوری شد. هر یک از نمونه ها پس از انجام مراحل شستشو، سانتریفوژ، تهیه رسوب و رنگ آمیزی از نظر آلودگی پریاخته ای و تک یاخته ای مورد بررسی قرار گرفت. نتایج بصورت آمار توصیفی (میانگین و درصد) گزارش گردید.یافته ها: از ۸۴۰ نمونه مورد بررسی، در ۲۶۵ نمونه (۳۱.۵۵%) آلودگی انگلی مشاهده شد که ۱۱۰ نمونه (۴۱.۵۱%) مربوط به پریاخته ها و ۱۵۵ نمونه (۵۸.۴۹%) مربوط به تک یاخته ها بود. از نظر نوع سبزی بیشترین آلودگی در تره و جعفری با ۴۸ نمونه مثبت (۱۸.۱۱%) و کمترین آلودگی در کاهو و تربچه به ترتیب با ۹ (۳.۳۹%) و ۷ (۲.۶۵%) نمونه مثبت مشاهده شد. بیشترین آلودگی انگلی مربوط به کیست آنتامباکلی با ۱۱۳ نمونه مثبت (۴۲.۶۴%) و تخم آسکاریس با ۵۹ نمونه مثبت (۲۲.۲۶%) و کمترین آلودگی انگلی در میان سبزیجات مصرفی مربوط به تخم اکسیور با ۴ نمونه مثبت (۱.۵۱%) بود.نتیجه گیری: نتایج نشان داد درصد آلودگی سبزیجات شهر قم در حد متوسط می باشد. توصیه می شود برای افزایش سطح آگاهی مردم در مورد ضدعفونی کردن مناسب سبزیجات اقدامات لازم انجام گیرد.

کلید واژه: سبزی ها، انگل ها، عفونت انگلی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.