تحلیل مکانی تصادفات در تقاطع های برون شهری با به کارگیری روش های خود همبستگی مکانی و برآورد تراکم کرنل
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تحلیل مکانی تصادفات در تقاطع های برون شهری با به کارگیری روش های خود همبستگی مکانی و برآورد تراکم کرنل دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحلیل مکانی تصادفات در تقاطع های برون شهری با به کارگیری روش های خود همبستگی مکانی و برآورد تراکم کرنل کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل مکانی تصادفات در تقاطع های برون شهری با به کارگیری روش های خود همبستگی مکانی و برآورد تراکم کرنل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحلیل مکانی تصادفات در تقاطع های برون شهری با به کارگیری روش های خود همبستگی مکانی و برآورد تراکم کرنل :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مهندسی فناوری اطلاعات مکانی
تعداد صفحات :۲۵
امروزه آمار بالای تصادفات راه های برون شهری حاکی از این است که تصادفات در تقاطع ها درصد بالایی از تعداد کل تصادفات را تشکیل می دهند. در این میان سیستم های اطلاعات مکانی (GIS) به عنوان ابزاری مناسب جهت انجام آنالیز های مکانی و تحلیل تصادفات در تقاطع ها به شمار می روند. همچنین با توجه به این که داده های تصادف حجیم و ناهمگن هستند، روش های خود همبستگی مکانی و برآورد کرنل می توانند مدلی پیوسته و واقعی تر را از الگو های نقاط کانونی در تصادفات راه های برون شهری ارائه دهند. هدف از این تحقیق تحلیل مکانی تصادفات راه های برون شهری مبتنی بر تقاطع های برون شهری با به کار گیری روش های خود همبستگی مکانی و برآورد تراکم کرنل است. در مرحله اول معیار های مناسب برای تحلیل مکانی تصادفات در محور قدیم کرج-قزوین را در بازه زمانی ۱۳۸۸-۱۳۹۲ در نظر گرفته و با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی فازی وزندهی شدند. سپس به منظور شناسایی تقاطع های حادثه خیز و بررسی ویژگی های آن ها از توابع خودهمبستگی گتیس-ارد جی استار، شاخص انسلین محلی موران و تابع برآورد تراکم کرنل استفاده گردید. همچنین به منظور بررسی خودهمبستگی مکانی هر یک از پارامترهای مورد استفاده در ۵ سال متوالی تابع شاخص موران به کار رفت. نتایج نشان داد که از مجموع تقاطع های مسیر رفت و برگشت، ۲۶ تقاطع حادثه خیز در مسیر رفت و ۱۰ تقاطع حادثه خیز در مسیر برگشت وجود دارد. همچنین برای مسیر رفت هیچ کدام از پارامترها و برای مسیر برگشت تنها پارامتر نوع تصادف دارای وابستگی مکانی در ۵ سال متوالی بود.
کلید واژه: تصادفات راه های برون شهری، تقاطع، روش های خود همبستگی مکانی، تابع برآورد تراکم کرنل، سیستم اطلاعات مکانی (GIS)
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.