تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر خصوصیات تغذیه ای قارچ خوراکی- دارویی Agaricus blazei
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر خصوصیات تغذیه ای قارچ خوراکی- دارویی Agaricus blazei دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر خصوصیات تغذیه ای قارچ خوراکی- دارویی Agaricus blazei کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر خصوصیات تغذیه ای قارچ خوراکی- دارویی Agaricus blazei،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر خصوصیات تغذیه ای قارچ خوراکی- دارویی Agaricus blazei :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات نظام سلامت
تعداد صفحات :۹
مقدمه: قارچ Agaricus blazei، از مهم ترین قارچ های خوراکی- دارویی و حاوی املاح معدنی، ویتامین ها و آمینواسیدهای ضروری بدن می باشد. این قارچ به صورت های مختلف تازه خوری، محصول خشک شده و فرآورده های مختلف دارویی مورد استفاده قرار می گیرد. از مهم ترین فرایند های پس از برداشت در جهت افزایش کیفیت و مدت زمان نگهداری محصولات، خشک کردن می باشد. هدف از انجام این پژوهش، یافتن بهترین روش خشک کردن به منظور حفظ بهتر خواص تغذیه ای و دارویی این قارچ بود.روش ها: در این پژوهش، تاثیر دو نوع خاک پوششی کمپوست برگشتی و ورمی کمپوست به همراه روش های خشک کردن از طریق آون، مایکروویو و انجماد خشک، بر ظرفیت آنتی اکسیدانی، میزان بازجذب آب و میزان فیبر رژیمی قارچ دارویی بلازئی مورد ارزیابی قرار گرفت. پژوهش حاضر به صورت فاکتوریل در قالب طرح کامل تصادفی اجرا گردید.یافته ها: بر طبق نتایج، بیشترین ظرفیت آنتی اکسیدانی و فیبر رژیمی در روش مایکروویو مشاهده گردید؛ در حالی که کمترین ظرفیت آنتی اکسیدانی نمونه ها در روش آون، در بستر حاوی کمپوست برگشتی قارچ مشاهده شد. بیشترین میزان بازجذب آب نیز در روش انجماد خشک در هر دو تیمار خاک پوششی و کمترین میزان در روش آون در بستر حاوی ورمی کمپوست به دست آمد.نتیجه گیری: روش های مختلف خشک کردن، تاثیرات متفاوتی را بر کیفیت قارچ بلازئی نشان داد که با توجه به هدف مورد نظر (خصوصیات تغذیه ای، ظاهری و صرفه اقتصادی)، می توان از هر یک از روش های فوق در جهت افزایش کیفیت قارچ بلازئی استفاده نمود.
کلید واژه: قارچ بلازئی، فیبر رژیمی، آنتی اکسیدان، ورمی کمپوست
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.