ارزیابی و سنجش پایداری زراعت برنج با استفاده از روش های تصمیم گیری چند معیاره (مورد مطالعه: شهرستان رضوانشهر)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی و سنجش پایداری زراعت برنج با استفاده از روش های تصمیم گیری چند معیاره (مورد مطالعه: شهرستان رضوانشهر) دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی و سنجش پایداری زراعت برنج با استفاده از روش های تصمیم گیری چند معیاره (مورد مطالعه: شهرستان رضوانشهر) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی و سنجش پایداری زراعت برنج با استفاده از روش های تصمیم گیری چند معیاره (مورد مطالعه: شهرستان رضوانشهر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی و سنجش پایداری زراعت برنج با استفاده از روش های تصمیم گیری چند معیاره (مورد مطالعه: شهرستان رضوانشهر) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران
تعداد صفحات :۲۹
برنج نقشی اساسی در تامین امنیت غذایی کشور و همچنین اقتصاد کشاورزی استان گیلان و شهرستان رضوانشهر در این استان دارد. مقاله حاضر به ارزیابی پایداری زراعت برنج در شهرستان رضوانشهر، با توجه ویژه به اهمیت منابع آب و خاک در این رابطه، می پردازد. جامعه آماری، کشاورزان برنج کار شهرستان بوده و داده های مورد نیاز بصورت ترکیبی از داده های دست اول و دست دوم، از طریق عملیات میدانی و مراجعه به سازمان های مرتبط، جمع آوری شده است. متغیرهای تحقیق شامل ویژگی ها و وضع موجود بهره برداری از منابع آب و خاک منطقه در رابطه با کشت برنج و نحوه و میزان رعایت برخی اصول پایداری کشاورزی در منطقه می باشد. با پردازش های چند مرحله ای روی داده های جمع آوری شده و تهیه شاخص های مناسب، تحلیل های نهایی با استفاده از روش های تحلیل تصمیم چند معیاره صورت گرفته است. نتایج حاکی از تفاوت های منطقه ای در رابطه با پایداری زراعت برنج در شهرستان مورد مطالعه است به گونه ای که در دهستان های دارای شالیزار شهرستان، دهستان خوشابر در سطح پایدار، دهستان گیلدولاب در سطح نیمه پایدار و دهستان دیناچال در سطح ناپایدار قرار دارند. به علاوه، تجزیه و تحلیل شاخص های نهایی هرکدام از سه حوزه کلی «پایداری منابع آب»، «پایداری منابع خاک» و «اصول کلی پایداری کشاورزی»، تغییرپذیری و تفاوت های منطقه ای بیشتری را در رابطه با پایداری زراعت برنج و بهره برداری از منابع پایه کشاورزی در سطح شهرستان نشان می دهد.
کلید واژه: کشاورزی پایدار، ارزیابی پایداری، منابع آب و خاک، برنج، تصمیم گیری چندمعیاره، رضوانشهر
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.