تاثیر پروژه های کوچک مقیاس (UNDP SGP/GEF) بر تغییرات اجتماعی- فرهنگی جوامع محلی (مطالعه موردی: پروژه ارتقاء اکوتوریسم روستای شیب دراز- قشم)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر پروژه های کوچک مقیاس (UNDP SGP/GEF) بر تغییرات اجتماعی- فرهنگی جوامع محلی (مطالعه موردی: پروژه ارتقاء اکوتوریسم روستای شیب دراز- قشم) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر پروژه های کوچک مقیاس (UNDP SGP/GEF) بر تغییرات اجتماعی- فرهنگی جوامع محلی (مطالعه موردی: پروژه ارتقاء اکوتوریسم روستای شیب دراز- قشم)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر پروژه های کوچک مقیاس (UNDP SGP/GEF) بر تغییرات اجتماعی- فرهنگی جوامع محلی (مطالعه موردی: پروژه ارتقاء اکوتوریسم روستای شیب دراز- قشم)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر پروژه های کوچک مقیاس (UNDP SGP/GEF) بر تغییرات اجتماعی- فرهنگی جوامع محلی (مطالعه موردی: پروژه ارتقاء اکوتوریسم روستای شیب دراز- قشم) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مطالعات فرهنگی و سیاسی خلیج فارس

تعداد صفحات :۲۲

یکی از اقداماتی که با همکاری بخش کمک های کوچک تسهیلات محیط زیست جهانی (SGP,GEF)، برنامه عمران سازمان ملل متحد(UNDP) در سال ۲۰۰۶ در ایران انجام شده است، پروژه ارتقاء اکوتوریسم در روستای شیب دراز بر پایه جاذبه تخم گذاری لاک پشت های پوزه عقابی بوده است که به واسطه آن گردشگران بسیاری هر ساله به این منطقه سفر می کنند. گرچه توسعه گردشگری می تواند از نظر اقتصادی برای جوامع روستایی مفید واقع شود؛ اما نمی توان مانع از پدیدآمدن تغییراتی و پیامدهایی شد که همراه با آن جوامع را در بر می گیرد. اگر این پیامدها مدیریت نشوند، به عاملی جهت نابودی سنت ها و فرهنگ منطقه بدل خواهد شد، لذا شناخت هر چه بیشتر این تغییرات و پیامدها موجب قرار گیری گردشگری در مسیر درست خود خواهد شد. در این پژوهش از شاخص های اوقات فراغت، الگوهای گفتاری (لهجه)، مسکن (دکوراسیون، معماری، اثاثیه)، جهت سنجش تغییرات اجتماعی- فرهنگی استفاده شده است. برای جمع آوری اطلاعات از ابزار پرسشنامه و مطالعات کتابخانه ای، بهره گرفته شده است و برای بررسی فرضیات از آزمون کای دو استفاده شده است. نتایج نشان داد که اجرای پروژه ارتقاء اکوتوریسم روستای شیب دراز بر تغییرات مولفه های الگوهای گفتاری (لهجه)، گذران اوقات فراغت و مسکن (دکوراسیون، معماری، اثاثیه) تاثیرگذار بوده است. این تاثیر در برخی موارد مانند مسکن بیشتر و در اوقات فراغت و الگوهای گفتاری تاثیر کمتر داشته است.

کلید واژه: پروژه های کوچک مقیاس، (UNDP SGP/GEF)، خلیج فارس، روستای شیب دراز، قشم، اکوتوریسم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.