اثر عامل های جذبی کلیدی بر بازده حذف مواد رنگزای آزو در سامانه های ناپیوسته زیست توده: مطالعه سینتیک و هم دماهای جذبی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر عامل های جذبی کلیدی بر بازده حذف مواد رنگزای آزو در سامانه های ناپیوسته زیست توده: مطالعه سینتیک و هم دماهای جذبی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر عامل های جذبی کلیدی بر بازده حذف مواد رنگزای آزو در سامانه های ناپیوسته زیست توده: مطالعه سینتیک و هم دماهای جذبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر عامل های جذبی کلیدی بر بازده حذف مواد رنگزای آزو در سامانه های ناپیوسته زیست توده: مطالعه سینتیک و هم دماهای جذبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر عامل های جذبی کلیدی بر بازده حذف مواد رنگزای آزو در سامانه های ناپیوسته زیست توده: مطالعه سینتیک و هم دماهای جذبی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های کاربردی در شیمی (پژوهش های شیمی کاربردی)

تعداد صفحات :۱۰

در این پژوهش، نظر به اهمیت حذف مواد رنگزای سرطانزا از پساب های رنگی قبل از ورود به محیط زیست، به بررسی عامل های کلیدی موثر بر بازده این فرایند با استفاده از راکتورهای ناپیوسته زیست توده که از نظر اقتصادی قابلیت توجیه و ارتقا به سامانه های نیم صنعتی و صنعتی را داراست مورد بررسی و مطالعه قرار گرفته است. به همین منظور رنگزای آزو که از پرکاربردترین مواد رنگزای صنعتی است به عنوان ماده آلاینده آلی انتخاب شده و اثر مقدارهای متفاوت pH، مقدار زیست توده، غلظت محلول رنگزا، زمان تماس، مقدار جاذب، دما و سرعت اختلاط بر فرایند جذب مورد بررسی قرار گرفته است. شرایط بهینه فرایند، برای رنگبری محلول رنگزا به غلظت۲۰ ppm ، شامل استفاده از میزان ۱ گرم از زیست توده، در دمای محیط و pH= natural با دور همزدن ۱۵۰ rpm در مدت زمان ۳۰ دقیقه بوده است. مطالعات سینتیکی و بررسی نمودارهای هم دمای جذب تعادلی مربوط به فرایند نیز با هدف تکمیل و بررسی امکان ارتقای سطح فرایند انجام گرفت. بررسی هم دماهای متفاوت جذب نشان داد که رفتار جذب مورد آزمایش از معادله هم دما جذب لانگمویر و فروندلیچ پیروی می کند. هم چنین بررسی سینتیکی نشان می دهد که فرایند حذف مطابق با مدل سینتیکی شبه درجه دوم است.

کلید واژه: فرایند جذب، رنگزای آزو، زیست توده، سامانه ناپیوسته

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.