تاثیر سطوح جدایشی بر هندسه چین خوردگی میدان های نفتی باباحبیب و سرکان (ناحیه مرکزی لرستان، شمال باختری زاگرس)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر سطوح جدایشی بر هندسه چین خوردگی میدان های نفتی باباحبیب و سرکان (ناحیه مرکزی لرستان، شمال باختری زاگرس) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر سطوح جدایشی بر هندسه چین خوردگی میدان های نفتی باباحبیب و سرکان (ناحیه مرکزی لرستان، شمال باختری زاگرس)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سطوح جدایشی بر هندسه چین خوردگی میدان های نفتی باباحبیب و سرکان (ناحیه مرکزی لرستان، شمال باختری زاگرس)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر سطوح جدایشی بر هندسه چین خوردگی میدان های نفتی باباحبیب و سرکان (ناحیه مرکزی لرستان، شمال باختری زاگرس) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم زمین

تعداد صفحات :۱۶

میدان های نفتی باباحبیب و سرکان در جنوب باختری استان لرستان و در ۱۰ کیلومتری باختر شهرستان پلدختر قرار گرفته اند. این گستره مطالعاتی در ناحیه زمین ساخت- چینه نگاری (تکتونواستراتیگرافی) لرستان در شمال باختری زیرپهنه ساختاری زاگرس چین خورده ساده واقع شده است. با وجود اینکه ناحیه لرستان بخشی از حوضه رسوبی زاگرس به شمار می رود ولی در مقایسه با حوضه فروبار دزفول و فارس تفاوت های عمده ای از دید نوع و شرایط رسوب گذاری، شدت چین خوردگی و طبقات دارد. اطلاعات ژرفایی به دست آمده از ناحیه لرستان با استفاده از مقاطع لرزه ای، اطلاعات چاه و رسم چهار مقطع عرضی (AA’ تاDD’ ) در راستای عمود بر روند ساختاری منطقه، نشان دهنده تاثیر سطوح جدایشی بر هندسه چین های آن است. از مهم ترین اطلاعات مورد استفاده در این پژوهش استفاده از خطوط لرزه ای دو و سه بعدی و همچنین اطلاعات چاه های منطقه بود که در تحلیل هندسی ساختارهای زیرسطحی مورد استفاده قرار گرفت. در بخش مرکزی ناحیه لرستان با توجه به هندسه ساختاری چین های شکل گرفته در ژرفا و سطح، دو سطح جدایشی ۱) سازند شیلی گرو به عنوان سطح جدایشی میانی و ۲) سازند فلیشی امیران به عنوان سطح جدایشی بالایی به ترتیب بر هندسه چین خوردگی تاقدیس های ژرفی (گروه بنگستان) و تاقدیس های کوچک سطحی اثرگذار هستند. ستبر شدن سطح جدایش بالایی در بخش باختری منطقه مورد مطالعه سبب شکل گیری تاقدیس هایی با طول موج و دامنه کوتاه در رخنمون سطحی شده است. این تغییر ستبرا سبب چین خوردگی ناهماهنگ تاقدیس های سطحی در بالای تاقدیس های ژرفایی می شود. هندسه چین خوردگی تاقدیس های ژرفی سرکان و باباحبیب به صورت چین جدایشی نامتقارن است که با افزایش تنش در میانه های تاقدیس و عدم گسترش پس راندگی در پس یال، هندسه چین جدایشی گسل خورده مدل یک Mitra (2002) را ایجاد می کند. این مدل به سبب اختلاف مقاومت زیاد میان واحدهای شیلی گرو در قاعده و سازندهای مقاوم گروه بنگستان در بالا تشکیل می شود. هندسه رله ای راندگی ها که از رسوبات کم قوام زیرین منشا گرفته اند از عوامل اصلی کنترل کننده آرایه پلکانی تاقدیس های ژرفایی در گستره مورد مطالعه است. هندسه سطحی تاقدیس های منطقه نیز بیشتر توسط سطح جدایشی بالایی مهار شده است.

کلید واژه: زاگرس، سطح جدایش، سازند گرو، سازند امیران، آرایه پلکانی، تاقدیس های نفتی باباحبیب و سرکان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.