تحلیل رفتار اتصالات لوله ای T شکل تقویت شده به وسیله مواد کامپوزیتی (FRP) تحت بار محوری فشاری (یادداشت تحقیقاتی)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل رفتار اتصالات لوله ای T شکل تقویت شده به وسیله مواد کامپوزیتی (FRP) تحت بار محوری فشاری (یادداشت تحقیقاتی) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل رفتار اتصالات لوله ای T شکل تقویت شده به وسیله مواد کامپوزیتی (FRP) تحت بار محوری فشاری (یادداشت تحقیقاتی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل رفتار اتصالات لوله ای T شکل تقویت شده به وسیله مواد کامپوزیتی (FRP) تحت بار محوری فشاری (یادداشت تحقیقاتی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل رفتار اتصالات لوله ای T شکل تقویت شده به وسیله مواد کامپوزیتی (FRP) تحت بار محوری فشاری (یادداشت تحقیقاتی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مهندسی عمران (فنی و مهندسی مدرس)

تعداد صفحات :۱۳

سازه های دریایی بخصوص سکوهای دریایی به علت آسیب دیدگی و یا ضرورت های دیگر ممکن است نیاز به تعمیر و تقویت داشته باشند. به دنبال نتایج مثبت به دست آمده از کاربرد FRP در سازه های خشکی، اخیرا توجه ویژه ای به استفاده از این مواد برای انجام تعمیرات سازه های فراساحل معطوف شده است. به این منظور مطالعه ای با هدف بررسی رفتار اتصالات -T شکل تقویت شده با مصالح FRP تحت بار محوری فشاری انجام شده است تا میزان کارآمدی این مصالح در بهبود این اتصالات مورد ارزیابی قرار گیرد. در این راستا و به منظور بررسی اثر متغیرهای مختلف، مدل هایی با استفاده از نرم افزار اجزای محدود غیرخطی ساخته شد و با تحلیل عددی آن ها، پارامترهای موثر در رفتار نمونه ها، ارزیابی شدند. در این ارزیابی اثر تعداد لایه های FRP و جهت الیاف بر ظرفیت نهایی اتصالات لوله ای تقویت شده بررسی شد. نتایج به دست آمده از تحلیل عددی، بهبود در ظرفیت نهایی اتصالات تقویت شده را نشان داد که با افزایش تعداد لایه ها این میزان بهبود افزایش یافت. با مقایسه بار شروع گسیختگی FRP با بار نهایی اتصال روشن شد که کامپوزیت می تواند مقدار قابل توجهی از بار نهایی اتصال را بدون گسیختگی تحمل کند. همچنین با مقایسه تنش فون- میسس و تغییرمکان قائم و افقی (بیضی شدگی) عضو اصلی اتصالات تقویت شده و اتصالات بدون FRP مشاهده شد که این روش تقویت، با کاهش قابل توجه این مقادیر باعث به تاخیر انداختن تسلیم فولاد و افزایش سختی اتصال و بهبود رفتار اتصالات می شود.

کلید واژه: FRP، اتصالات T- شکل، بار فشاری، اجزای محدود غیرخطی، ظرفیت نهایی اتصالات

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.