بررسی قابلیت سیستم الکتروفنتون با استفاده از الکترود گرافیت با پوشش نانو لوله کربن در حذف رنگزای اسید اورانژ ۷
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی قابلیت سیستم الکتروفنتون با استفاده از الکترود گرافیت با پوشش نانو لوله کربن در حذف رنگزای اسید اورانژ ۷ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی قابلیت سیستم الکتروفنتون با استفاده از الکترود گرافیت با پوشش نانو لوله کربن در حذف رنگزای اسید اورانژ ۷ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی قابلیت سیستم الکتروفنتون با استفاده از الکترود گرافیت با پوشش نانو لوله کربن در حذف رنگزای اسید اورانژ ۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی قابلیت سیستم الکتروفنتون با استفاده از الکترود گرافیت با پوشش نانو لوله کربن در حذف رنگزای اسید اورانژ ۷ :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مهندسی عمران (فنی و مهندسی مدرس)
تعداد صفحات :۱۳
رنگزاهای آزو در صنایعی مانند نساجی و رنگرزی کاربرد بسیاری دارند. با توجه به خصوصیات ویژه این ترکیبات از قبیل پتانسیل بالای سرطان زایی و جهش زایی روش های گوناگونی به منظور تصفیه آنها به کار گرفته شده است. به تازگی کاربرد فرایند الکتروفنتون به دلیل کاهش مصرف انرژی، قدرت اکسندگی بالا و تولید محصولات جانبی دوستدار محیط زیست در حذف رنگزا از محلول های آبی به صورت گسترده ای افزایش یافته است. این فرایند شامل واکنش غیرانتخابی ترکیبات آلی و رادیکال هیدروکسید تولیدی طی الکترولیز H2O2 و یون آهن به عنوان کاتالیزور است. همچنین می توان به منظور افزایش راندمان تولید پراکسید هیدروژن و در نهایت کارایی این فرایند، ذرات کربن فعال و نانو لوله کربنی را در سطح الکترود کربنی تثبیت کرد. در این پژوهش فرایند الکتروفنتون با استفاده از کاتدی از جنس گرافیت با پوشش نانو لوله کربنی و آندی از جنس فولاد زنگ نزن برای حذف رنگ از فاضلاب سنتزی انجام شد. نتایج روی فاضلاب سنتزی نشان داد که فرایند الکتروفنتون تحت شرایط بهینه غلظت اولیه رنگزا ۱۰۰ میلی گرم بر لیتر، چگالی جریان ۱ میلی آمپر بر سانتی مترمربع، بدون هوادهی، pH معادل با ۶.۵، سطح الکترود ۹۰ سانتی مترمربع، غلظت الکترولیت ۰.۰۱ مولار و با مصرف انرژی ۰.۱۳ کیلووات ساعت به ازای هر ppm رنگزای حذف شده پس از ۳۶۰ دقیقه به ترتیب به راندمان حذف ۹۸ و ۹۵ درصد برای رنگزا و COD رسید. در این پژوهش نشان داده شد که سیستم الکتروفنتون با استفاده از الکترودهای گرافیت با پوشش نانو لوله کربنی و فولاد زنگ نزن در عین کاهش هزینه های اجرایی از کارایی بالایی در حذف رنگزای اسید اورانژ ۷ برخوردار است. بر اساس نتایج بدست آمده، فرایند الکتروفنتون برای تجزیه فاضلاب حاوی رنگزا و آلاینده های مقاوم می تواند به عنوان پیش تصفیه مورد استفاده قرار گیرد. این تکنولوژی قابل اجراء موجب بهبود قابلیت تصفیه پذیری زیستی فاضلاب نساجی می شود.
کلید واژه: الکتروشیمی، pH، سطح الکترود، شدت جریان، انرژی مصرفی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.