پیاده سازی عملی یک سیستم مدیریت انرژی برای یک ریزشبکه متصل به شبکه سراسری با استفاده از الگوریتم رقابت استعماری چندبعدی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پیاده سازی عملی یک سیستم مدیریت انرژی برای یک ریزشبکه متصل به شبکه سراسری با استفاده از الگوریتم رقابت استعماری چندبعدی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پیاده سازی عملی یک سیستم مدیریت انرژی برای یک ریزشبکه متصل به شبکه سراسری با استفاده از الگوریتم رقابت استعماری چندبعدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پیاده سازی عملی یک سیستم مدیریت انرژی برای یک ریزشبکه متصل به شبکه سراسری با استفاده از الگوریتم رقابت استعماری چندبعدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پیاده سازی عملی یک سیستم مدیریت انرژی برای یک ریزشبکه متصل به شبکه سراسری با استفاده از الگوریتم رقابت استعماری چندبعدی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مهندسی برق (دانشکده فنی دانشگاه تبریز)

تعداد صفحات :۲۱

بهبود قابلیت انعطاف پذیری در سیستم های قدرت، ذخیره سازی بهینه انرژی و تولید توان با اثرهای زیست محیطی کمتر، توسعه ریزشبکه ها را بیش ازپیش مورد توجه قرار داده است. در این مقاله، یک سیستم مدیریت انرژی ارائه شده است که وظیفه برنامه ریزی بهینه واحدهای تولیدی موجود در ریزشبکه، مدیریت سمت تقاضا و تبادل توان با شبکه سراسری را بر عهده دارد. هدف اصلی سیستم مدیریت انرژی پیشنهادشده تامین توان با کمترین هزینه است. ازآنجا که مدل در نظر گرفته شده برای ریزشبکه ماهیتی غیر خطی و گسسته دارد؛ لذا به منظور یافتن بهترین راه حل ممکن، از یک الگوریتم فرا ابتکاری بنام رقابت استعماری چندبعدی استفاده شده است. در مساله مطرح شده، قیود فنی شامل تغذیه کامل بار، مشخصه های هر یک از منابع موجود در ریزشبکه، همچنین قیود اتصال به شبکه سراسری لحاظ شده است. برای ارزیابی عملکرد الگوریتم پیشنهادشده، چندین سناریو اعمال و نتایج شبیه سازی و عملی به دست آمده از آن با الگوریتم سیستم مدیریت انرژی بر پایه برنامه ریزی غیر خطی دودویی عدد صحیح (MS-MINLP)، بهینه سازی زنبورعسل چندزمانه و بهینه سازی ازدحام ذرات مقایسه شده است. نتایج به دست آمده کارایی الگوریتم پیشنهادشده برای تامین تقاضای بار، کاهش هزینه کلی تولید (در حدود ۱۷%، ۱۰% و ۲۲%) و نیز کاهش قیمت برق مصرفی در طول بازه زمانی مورد مطالعه را نسبت به الگوریتم های EMS-MINLP،EMS-MABC و EMS-PSO نشان می دهد.

کلید واژه: مدیریت بهینه انرژی، ریزشبکه، شبکه سراسری، الگوریتم رقابت استعماری، مدیریت سمت تقاضا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.