پیامد بیماری آسم بدنبال ارتقاء رفتارهای سلامت محور در مراجعین به بیمارستان های منتخب خرم آباد: مطالعه کارآزمایی بالینی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پیامد بیماری آسم بدنبال ارتقاء رفتارهای سلامت محور در مراجعین به بیمارستان های منتخب خرم آباد: مطالعه کارآزمایی بالینی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پیامد بیماری آسم بدنبال ارتقاء رفتارهای سلامت محور در مراجعین به بیمارستان های منتخب خرم آباد: مطالعه کارآزمایی بالینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پیامد بیماری آسم بدنبال ارتقاء رفتارهای سلامت محور در مراجعین به بیمارستان های منتخب خرم آباد: مطالعه کارآزمایی بالینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پیامد بیماری آسم بدنبال ارتقاء رفتارهای سلامت محور در مراجعین به بیمارستان های منتخب خرم آباد: مطالعه کارآزمایی بالینی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مراقبت های پیشگیرانه در پرستاری و مامایی (PREVENTIVE CARE IN NURSING & MIDWIFERY JOURNAL)

تعداد صفحات :۱۲

زمینه و هدف: آسم یکی از بیماری های مزمن شایع در جهان و ایران است که رفتارهای پیشگیرانه سلامت محور نقش بسیار مهم در کاهش حملات این بیماری دارد. این مطالعه با هدف تعیین پیامد بیماری آسم بدنبال ارتقاء رفتارهای سلامت محور در مراجعین به بیمارستان های منتخب خرم آباد در سال ۱۳۹۲ انجام شده است.روش بررسی: این مطالعه نیمه تجربی روی ۱۰۰ نفر از بیماران واجد شرایط دو بیمارستان گروه شاهد (۵۰ نفر) و بیمارستان گروه مداخله (۵۰ نفر) انجام شد. گروه مداخله یک جلسه به مدت ۹۰ دقیقه آموزش سلامت محور بیماری آسم را همراه با پمفلت آموزشی دریافت نمودند. در بدو مطالعه پرسشنامه مشخصات دموگرافیک و رفتارهای سلامت محور توسط هر دو گروه و دو ماه بعد پرسش نامه رفتاری سلامت محور فقط توسط گروه مداخله تکمیل شد. یافته ها از طریق آزمون های توصیفی تحلیلی تجزیه و تحلیل شد.یافته ها: مجموعا ۵۰ نفر در گروه شاهد با میانگین سنی ۴۵.۷۸±۱۱.۹۲ و ۵۰ نفر در گروه مداخله با میانگین سنی ۴۹.۳۶±۱۳.۱۲ در مطالعه شرکت نمودند. علیرغم مشابه بودن دو گروه در قبل از مداخله، بعد از مداخله متغیر رفتارهای سلامت محور درگروه مداخله با میانگین (۹.۴۵) ۵۰.۰ در مقابل گروه شاهد با میانگین (۱۸.۶۱) ۴۵.۶۸ از وضعیت بهتری برخوردار بود (p=0.038). تعداد حملات آسم در گروه مداخله بطور بارزی کمتر شده بود (p=0.04).نتیجه گیری: برنامه آموزشی می تواند موجب ارتقاء رفتارهای پیشگیری از آسم و کاهش حملات آسمیک شود. مطالعات بیشتری در خصوص تایید تاثیر این برنامه آموزشی در جمعیت های مختلف بایستی انجام شود.

کلید واژه: برنامه آموزشی سلامت محور، رفتارهای سلامت محور، آسم، ایران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.