مطالعه ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه زنجبیل (Zingiber officinale) و بررسی اثرات آنتی اکسیدانتی و سمیت سلولی آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مطالعه ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه زنجبیل (Zingiber officinale) و بررسی اثرات آنتی اکسیدانتی و سمیت سلولی آن دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مطالعه ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه زنجبیل (Zingiber officinale) و بررسی اثرات آنتی اکسیدانتی و سمیت سلولی آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه زنجبیل (Zingiber officinale) و بررسی اثرات آنتی اکسیدانتی و سمیت سلولی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مطالعه ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه زنجبیل (Zingiber officinale) و بررسی اثرات آنتی اکسیدانتی و سمیت سلولی آن :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی
تعداد صفحات :۱۳
مقدمه: Zingiber officinale، جزء گیاهان دارویی مهم می باشد که از دیرباز در زندگی انسان ها کاربردهای غذایی و دارویی مختلف داشته است. با توجه به اینکه از اسانس زنجبیل اثرات بیولوژیکی مختلفی گزارش شده است.هدف: ارزیابی ترکیبات شیمیایی موجود در اسانس دو گونه زنجبیل چینی و هندی به منظور شناسایی ترکیبات فعال بیولوژیکی آنها مورد مطالعه کیفی و کمی قرار گرفت.روش بررسی: فرآیند اسانس گیری از هر کدام از گیاه ها، به روش تقطیر با آب با استفاده از دستگاه کلونجر به انجام رسید. شناسایی ترکیبات موجود در اسانس ها و اندازه گیری کمی هر کدام از آنها نیز به ترتیب به کمک دستگاه های GC-MS و GC صورت گرفت. در ادامه، فعالیت آنتی اکسیدانتی و فعالیت سمیت سلولی اسانس زنجبیل چینی مورد بررسی قرار گرفت.نتایج: اسانس های حاصله، بوسیله دستگاه های GC و GC-MS مورد آنالیز قرار گرفتند که در نهایت ۴۶ ترکیب مختلف برای هر دو اسانس شناسایی شد. ترکیبات اصلی اسانس زنجبیل گونه چینی عبارتند از: a-Zingiberene (28.25 درصد)، b-Sesquiphellandrene (15.65 درصد)، a-Curcumene (15.23 درصد) و trans-g-Cadinene (11.88 درصد). ترکیبات اصلی اسانس در گونه هندی نیز a-Zingiberene (35.67 درصد)، b-Sesquiphellandrene (15.27 درصد)، trans-g-Cadinene (9.25 درصد) و E-Citral (6.0 درصد) شناسایی شد. میزان فعالیت آنتی اکسیدانتی اسانس گونه چینی، ۸۰.۷ میکروگرم بر میلی لیتر بوده و سمیت سلولی آن نیز در برابر سلول های سرطانی رحم انسان ۷۲.۶ میکروگرم بر میلی لیتربه دست آمد.نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد که ترکیبات سسکویی ترپنی درصد بیشتری از اجزای اسانس ها را به خود اختصاص می دهند. فعالیت آنتی اکسیدانتی و سمیت سلولی اسانس گونه چینی نیز در مقایسه با داروهای استاندارد، قابل مقایسه بوده است.
کلید واژه: اسانس، زنجبیل چینی، زنجبیل هندی، فعالیت آنتی اکسیدانتی، فعالیت سمیت سلولی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.