تاثیر دما بر برخی ویژگی های کمی و کیفی آلو رقم سانتارز (اPrunus salicina CV. Santa Rosa)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر دما بر برخی ویژگی های کمی و کیفی آلو رقم سانتارز (اPrunus salicina CV. Santa Rosa) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر دما بر برخی ویژگی های کمی و کیفی آلو رقم سانتارز (اPrunus salicina CV. Santa Rosa)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر دما بر برخی ویژگی های کمی و کیفی آلو رقم سانتارز (اPrunus salicina CV. Santa Rosa)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر دما بر برخی ویژگی های کمی و کیفی آلو رقم سانتارز (اPrunus salicina CV. Santa Rosa) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاه و زیست بوم

تعداد صفحات :۲۰

آگاهی از زمان بلوغ از جنبه های مختلف ازجمله تعیین زمان مناسب برداشت حائزاهمیت می باشد. آلو میوه ای است که سریع فاسد شده و براساس نوع رقم ممکن است که زندگی تجاری بین ۶-۲ هفته داشته باشد. استفاده از انبار سرد یکی از ابزارهای مهم برای به تاخیرانداختن تغییرات پس از برداشت در میوه ها محسوب می شود. به منظور بررسی اثر زمان برداشت بر طول مدت انبارداری و ویژگی های کمی و کیفی آلو رقم سانتارزا، آزمایشی به صورت فاکتوریل (فاکتور A با ۳ سطح، روزهای بعد از تمام گل و فاکتور B با ۲ سطح، مدت زمان انبارداری) در قالب طرح بلوک کامل تصادفی در ۳ تکرار اجرا شد. صفات کمی و کیفی بررسی شده در این پژوهش شامل ترکیبات فنولیک، پکتات کلسیم، پکتین، PH، مواد جامد محلول (TSS)، پتاسیم، ویتامین ث و وزن میوه در سه زمان برداشت مختلف و همچنین این صفات در شروع، پایان و در خلال یک دوره ۴۰ روزه انبارداری بررسی و ارزیابی شدند. نتایج حاصل از این بررسی ها نشان داد، درصورتی که برداشت رقم موردنظر، ۱۱۵ روز بعد از تمام گل انجام گیرد، می تواند تا ۴۰ روز طول مدت انبارداری را با دمای پایین تحمل کرده و ویژگی های کمی و کیفی خود را حفظ یا بهبود بخشد و همچنین با افزایش دوره انبارداری میزان ترکیبات فنولیک کاهش یافت.

کلید واژه: آلوسانتارزا، بلوغ، پس از برداشت، ترکیبات فنولیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.