بررسی اثر اسانس رازیانه (Foeniculum vulgar) و مرزه (Satureja hortensis) بر کمیت و کیفیت پس از برداشت سیب گلدن دلیشز


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر اسانس رازیانه (Foeniculum vulgar) و مرزه (Satureja hortensis) بر کمیت و کیفیت پس از برداشت سیب گلدن دلیشز دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر اسانس رازیانه (Foeniculum vulgar) و مرزه (Satureja hortensis) بر کمیت و کیفیت پس از برداشت سیب گلدن دلیشز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر اسانس رازیانه (Foeniculum vulgar) و مرزه (Satureja hortensis) بر کمیت و کیفیت پس از برداشت سیب گلدن دلیشز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر اسانس رازیانه (Foeniculum vulgar) و مرزه (Satureja hortensis) بر کمیت و کیفیت پس از برداشت سیب گلدن دلیشز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاه و زیست بوم

تعداد صفحات :۱۰

به منظور بررسی اثر اسانس گیاهان دارویی رازیانه و مرزه بر افزایش عمر پس از برداشت و کاهش فساد سیب گلدن دلیشز در پس از برداشت، این آزمایش در قالب طرح پایه کامل تصادفی با ۷ تیمار و ۴ تکرار برای هر تیمار اجرا شد. تیمارها شامل شاهد (میوه های آلوده به اسپور قارچ Penicillium expansum بدون تیمار) و غوطه وری میوه های زخمی و آلوده به اسپور قارچ در محلول های حاوی اسانس رازیانه و مرزه در غلظت های ۴۰۰، ۸۰۰ و ۱۲۰۰ میلی گرم در لیتر به مدت ۵-۳ دقیقه بود. پس از اعمال تیمارها، میوه ها در سردخانه به مدت ۳ ماه نگه داری شدند. فاکتورهای مورد اندازه گیری شامل درصد پوسیدگی، درصد کاهش وزن، درصد مواد جامد محلول، PH عصاره میوه، اسیدیته آب میوه، نسبت قند به اسید، درصد کاهش اسید کل، درصد افزایش مواد جامد محلول و درصد افزایش pH عصاره میوه بودند. براساس نتایج، کمترین درصد کاهش وزن، بیشترین میزان قند و نسبت قند به اسید در تیمار رازیانه ۸۰۰ میلی گرم در لیتر مشاهده شد. درصد پوسیدگی در تیمار اسانس هر دو گیاه با اختلاف معنی دار کمتر از شاهد بود. میزان مواد جامد محلول در طول انبارداری افزایش یافت. هرچه غلظت اسانس گیاهان دارویی زیادتر گردید، درصد پوسیدگی و مواد جامد محلول کاهش ولی درصد کاهش وزن افزایش یافت. بیشترین میزان نسبت قند به اسید به ترتیب در تیمار رازیانه ۸۰۰ و ۱۲۰۰ میلی گرم در لیتر مشاهده شد.

کلید واژه: سیب، عمر پس از برداشت، اسانس مرزه، اسانس رازیانه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.