مقاله تغذیه و هیپرتاسیون


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تغذیه و هیپرتاسیون دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغذیه و هیپرتاسیون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغذیه و هیپرتاسیون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغذیه و هیپرتاسیون :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

هیپرتانسیون یک عامل خطر اصلی برای توسعه بیماریهای قلبی – عروقی است. شیوع هیپرتانسیون با افزایش سن بیشتر می شود. تا سن ۵۵ سالگی هیپرتانسیون در مردان بیشتر از زنان دیده می شود، ولی بعد از آن بینمردان و زنان از نظیر شیوع اختلاف وجود ندارد. درک ارتباط بین رژیم غذایی و فشار خون ، پیشگیری و درمان هیپرتانسیون راپیچیده می کند. با تغییرات مناسب در رژیم غذایی، امکان درمان بیماران هیپرتانسیونبا داروهای کمتر از دوز های پایین تر وجود دارد. تغییرات در رژیم غذایی ممکن است بتوان نیاز به درمان دارویی را منتفی کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.