بررسی فراوانی تومورهای سر و گردن در کودکان مراجعه کننده به مراکز پاتولوژی شهر کرمانشاه طی ۱۰ سال گذشته (۹۱-۸۲)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فراوانی تومورهای سر و گردن در کودکان مراجعه کننده به مراکز پاتولوژی شهر کرمانشاه طی ۱۰ سال گذشته (۹۱-۸۲) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فراوانی تومورهای سر و گردن در کودکان مراجعه کننده به مراکز پاتولوژی شهر کرمانشاه طی ۱۰ سال گذشته (۹۱-۸۲)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فراوانی تومورهای سر و گردن در کودکان مراجعه کننده به مراکز پاتولوژی شهر کرمانشاه طی ۱۰ سال گذشته (۹۱-۸۲)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فراوانی تومورهای سر و گردن در کودکان مراجعه کننده به مراکز پاتولوژی شهر کرمانشاه طی ۱۰ سال گذشته (۹۱-۸۲) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات بالینی در علوم پیراپزشکی

تعداد صفحات :۱۲

زمینه: نئوپلاسم ها به عنوان دومین عامل مرگ و میر کودکان کمتر از ۱۵ سال شناخته شده اند. هدف از این مطالعه بررسی فراوانی تومورهای سر و گردن در کودکان ۱۵ سال و کمتر بود.روش ها: این مطالعه توصیفی گذشته نگر با استفاده از گزارشات پاتولوژی در آرشیو بخش آسیب شناسی بیمارستان کودکان کرمانشاه از سال ۱۳۸۲ تا سال ۱۳۹۱ انجام گردید. پرونده ها بازبینی و اطلاعات مربوط به جنسیت، سن، محل تومور و تشخیص هیستوپاتولوژیک ثبت شد. داده ها توسط نرم افزار آماری SPSS 20و با استفاده از آمارهای توصیفی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.یافته ها: تعداد ۱۹۶ کودک شامل ۹۸ پسر و ۹۸ دختر در سنین ۱۷ ماه تا ۱۵ سال با میانگین ۹.۳±۴.۳ سال مورد بررسی قرار گرفتند. از این میان، %۸۸.۳ دارای تومورهای خوش خیم و %۱۱.۷ مبتلا به تومورهای بدخیم بودند. فراوان ترین تومورهای خوش خیم فولیکولار هایپرپلازی (%۲۷.۷)، کیست اپیدرمال (%۱۲.۱)، پیوژنیک گرانولوما (%۱۰.۴) بود. از ۲۳ تومور بدخیم، پاپیلاری کارسینوما (%۳۴.۸) شایع ترین بود و سپس بازال سل کارسینوما (%۲۶.۱)، لنفوما (%۲۶.۱) و اسکواموس سل کارسینوما (۱۳%) در رده های بعدی بودند. ابتلا به تومورهای خوش خیم در پسرها نسبت به دخترها ۱.۰۶ به ۱ و برای تومورهای بدخیم ۰.۶۵ به ۱ بود. گردن به عنوان شایع ترین محل بروز تومورهای خوش خیم و نیز تومورهای بدخیم شناسایی شد.نتیجه گیری: یافته های این مطالعه نشان داد که در کودکان تا سن ۱۵ سالگی، تومورهای بدخیم بطور غالب در دخترها بروز می کنند، در حالی که بروز تومورهای خوش خیم بین پسرها و دخترها تقریبا مشابه است.

کلید واژه: سرطان سر و گردن، بدخیمی، شیوع، کودکان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.