تاثیر کاربرد سیستم های مختلف تغذیه ای (آلی، شیمیایی، بیولوژیک و تلفیقی) بر عملکرد و غلظت عناصر شاخ و برگ و دانه رازیانه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر کاربرد سیستم های مختلف تغذیه ای (آلی، شیمیایی، بیولوژیک و تلفیقی) بر عملکرد و غلظت عناصر شاخ و برگ و دانه رازیانه دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر کاربرد سیستم های مختلف تغذیه ای (آلی، شیمیایی، بیولوژیک و تلفیقی) بر عملکرد و غلظت عناصر شاخ و برگ و دانه رازیانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر کاربرد سیستم های مختلف تغذیه ای (آلی، شیمیایی، بیولوژیک و تلفیقی) بر عملکرد و غلظت عناصر شاخ و برگ و دانه رازیانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر کاربرد سیستم های مختلف تغذیه ای (آلی، شیمیایی، بیولوژیک و تلفیقی) بر عملکرد و غلظت عناصر شاخ و برگ و دانه رازیانه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم محیطی

تعداد صفحات :۱۸

هدف از این مطالعه مقایسه اثرات مثبت سیستم های مختلف تغذیه و قارچ شبه مایکوریزای Piriformospora indica بر عملکرد دانه و برداشت عناصر در گیاه و دانه رازیانه، آزمایشی مزرعه ای در سال ۱۳۸۸ به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در منطقه تهران اجرا شد. طرح شامل دو فاکتور A و B بود. فاکتور A شامل ۵ سطح: تامین %۱۰۰ نیتروژن مورد نیاز گیاه از کود گاوی، تامین %۵۰ نیتروژن مورد نیاز گیاه از کود گاوی + تامین %۵۰ مابقی از کمپوست قارچ، تامین %۱۰۰ نیتروژن مورد نیاز گیاه از کمپوست قارچ، %۱۰۰ نیتروژن مورد نیاز گیاه از کود شیمیایی اوره و تیمار شاهد. فاکتور B در دو سطح شامل تلقیح با قارچ پیریفورموسپورا ایندیکا و عدم تلقیح. نتایج نشان داد که سیستم های مختلف تغذیه بر عملکرد دانه، وزن خشک، شاخص برداشت، میزان نیتروژن گیاه و دانه معنی دار شد، هم چنین نتایج نشان داد که قارچ پیریفورموسپورا ایندیکا بر تمامی صفات اندازه گیری شده بجز درصد پتاسیم گیاه و دانه معنی دار گردید، در حالی که اثر متقابل سیستم تغذیه ای قارچ بر هیچ یک از صفات اندازه گیری شده بجز شاخص برداشت معنی دار نبود. نتایج بیانگر آن است که بیشترین و کمترین عملکرد دانه از تیمار تغذیه با کود شیمیایی نیتروژن + تلفیح با قارچ و تیمار عدم کوددهی + عدم تلقیح با قارچ بترتیب به میزان ۱۵۵۹ و ۶۳۲ کیلوگرم در هکتار بدست آمد.

کلید واژه: رازیانه، مواد آلی، قارچ شبه مایکوریز اPiriformospora indica، نیتروژن، فسفر و عملکرد دانه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.