سنجش و مقایسه آلودگی جیوه در بافت عضله گروه های طولی مختلف ماهی کپور معمولی موجود در تالاب شادگان


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سنجش و مقایسه آلودگی جیوه در بافت عضله گروه های طولی مختلف ماهی کپور معمولی موجود در تالاب شادگان دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سنجش و مقایسه آلودگی جیوه در بافت عضله گروه های طولی مختلف ماهی کپور معمولی موجود در تالاب شادگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سنجش و مقایسه آلودگی جیوه در بافت عضله گروه های طولی مختلف ماهی کپور معمولی موجود در تالاب شادگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سنجش و مقایسه آلودگی جیوه در بافت عضله گروه های طولی مختلف ماهی کپور معمولی موجود در تالاب شادگان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت و توسعه

تعداد صفحات :۱۷

با توجه به اهمیت بوم شناختی تالاب شادگان به عنوان یک تالاب بین المللی و با ارزش و وجود گزارش هایی مبنی بر وجود جیوه بیش از حد مجاز در آب و بافت های پرندگان این تالاب و در راستای تکمیل مطالعات قبلی، این پژوهش به سنجش و مقایسه جیوه موجود در بافت عضله گروه های طولی مختلف ماهی کپور معمولی و همچنین مطالعه میزان همبستگی جیوه با پارامتر های ریخت شناسی این ماهی شامل طول استاندارد، طول کل و وزن کل می پردازد.روش ها: در این مطالعه مقطعی ۴۱ نمونه ماهی کپور معمولی به صورت کاملا تصادفی در فصل تابستان سال ۱۳۹۰ از تالاب شادگان صید شدند و سپس در سه گروه طولی طبقه بندی شدند. از بافت عضله هر کدام از ماهیان صید شده، نمونه هایی تهیه شد و غلظت جیوه کل در آن ها با استفاده از دستگاه آنالیز جیوه اندازه گیری شد. تعیین رابطه غلظت جیوه در نمونه ها با پارامترهای ریخت شناسی با استفاده از آزمون همبستگی پیرسون صورت گرفت.نتایج: میانگین (± انحراف معیار) غلظت جیوه کل در گروه های طولی A، B و C به ترتیب ۰.۳۳۷±۰.۱۵، ۰.۵۵۶±۰.۲۱ و ۰.۷۹۸±۰.۱۹ بر حسب میکرو گرم بر گرم وزن خشک به دست آمد. مقایسه غلظت جیوه در بافت عضله ماهیان مربوط به این ۳ گروه طولی، اختلاف آماری معنی داری را از خود نشان داد (P=0.001)، به طوری که با افزایش وزن و طول ماهیان صید شده، غلظت جیوه نیز افزایش یافت.بحث و نتیجه گیری: غلظت جیوه در ماهیان با وزن بالاتر از ۵۰۰ گرم بیشتر از حد مجاز WHO و EPA بود، لذا ضروری است که در مورد مصرف گوشت این ماهی احتیاط شود.

کلید واژه: تالاب شادگان، جیوه، بافت عضله، ماهی کپور معمولی، پارامتر های ریخت شناسی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.