فناوری و گونه شناسی مجموعه دست افزارهای سنگی محوطه روباز پارینه سنگی جدید گرم رود ۲، بلیران، آمل، مازندران


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فناوری و گونه شناسی مجموعه دست افزارهای سنگی محوطه روباز پارینه سنگی جدید گرم رود ۲، بلیران، آمل، مازندران دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فناوری و گونه شناسی مجموعه دست افزارهای سنگی محوطه روباز پارینه سنگی جدید گرم رود ۲، بلیران، آمل، مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فناوری و گونه شناسی مجموعه دست افزارهای سنگی محوطه روباز پارینه سنگی جدید گرم رود ۲، بلیران، آمل، مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فناوری و گونه شناسی مجموعه دست افزارهای سنگی محوطه روباز پارینه سنگی جدید گرم رود ۲، بلیران، آمل، مازندران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : کواترنری ایران

تعداد صفحات :۱۷

سرزمین ایران با توجه به موقعیت جغرافیایی و اقلیمی مناسب خود، در بین جوامع پیش از تاریخ شاهراه ارتباطی مهمی بوده است و برای شناخت جوامع انسانی در دوره پلیئستوسن ناحیه ای کلیدی به شمار می رود. تاکنون محوطه های پارینه سنگی بسیاری در ایران شناسایی شده اند، اما دانش ما در مورد محوطه های پارینه سنگی جدید به منطقه زاگرس محدود می شود. محوطه های منتسب به این دوران در بخش شمالی رشته کوه های البرز و جنوب دریای مازندران ناشناخته بوده اند. محوطه گرم رود ۲، در سال ۱۳۸۴ توسط گروه مشترک دیرین انسان شناسی ایران- فرانسه کشف شد. اهمیت آن در این است که تنها محوطه روباز در دوره پارینه سنگی جدید در شمال ایران است و خلأهای مطالعاتی بین محوطه های پارینه سنگی میانی و فراپارینه سنگی یافت شده در این منطقه را پوشش می دهد. دست افزارهای سنگی حاصل از سه فصل کاوش در این محوطه (۱۳۸۵ الی ۱۳۸۷) محور این پژوهش است. مطالعه گونه شناسی و فناوری دست افزارهای سنگی این محوطه، با توجه به فراوانی تیغه ها و ریزتیغه های به دست آمده در کنار بقایای استخوانی و آثاری که روی آن ها به جای مانده بود نشان داد که این محوطه در مدت زمان کوتاه، در دوران پارینه سنگی جدید محوطه شکار و قصابی استفاده شده است.

کلید واژه: البرز مرکزی، اریناسی زاگرس، پارینه سنگی جدید، فن-گونه شناسی، محوطه گرم رود ۲

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.