بررسی کمیت و کیفیت ترکیب های فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی چندرقم سیب
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی کمیت و کیفیت ترکیب های فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی چندرقم سیب دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی کمیت و کیفیت ترکیب های فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی چندرقم سیب کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی کمیت و کیفیت ترکیب های فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی چندرقم سیب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی کمیت و کیفیت ترکیب های فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی چندرقم سیب :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و فنون باغبانی ایران
تعداد صفحات :۱۶
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: ترکیب های فنلی، سیب، فنل کل، فعالیت آنتی اکسیدانی، فلاونوئیدها
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.