بررسی کمیت و کیفیت ترکیب های فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی چندرقم سیب


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی کمیت و کیفیت ترکیب های فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی چندرقم سیب دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی کمیت و کیفیت ترکیب های فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی چندرقم سیب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی کمیت و کیفیت ترکیب های فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی چندرقم سیب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی کمیت و کیفیت ترکیب های فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی چندرقم سیب :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و فنون باغبانی ایران

تعداد صفحات :۱۶

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: ترکیب های فنلی، سیب، فنل کل، فعالیت آنتی اکسیدانی، فلاونوئیدها

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.