بررسی تاثیرات کشنده محلول ضدعفونی کننده کلردار خانگی در ماهی کپور سرگنده (Hypophthalmichthys nobilis) و کاراس طلایی (Carassius auratus)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیرات کشنده محلول ضدعفونی کننده کلردار خانگی در ماهی کپور سرگنده (Hypophthalmichthys nobilis) و کاراس طلایی (Carassius auratus) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیرات کشنده محلول ضدعفونی کننده کلردار خانگی در ماهی کپور سرگنده (Hypophthalmichthys nobilis) و کاراس طلایی (Carassius auratus)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیرات کشنده محلول ضدعفونی کننده کلردار خانگی در ماهی کپور سرگنده (Hypophthalmichthys nobilis) و کاراس طلایی (Carassius auratus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیرات کشنده محلول ضدعفونی کننده کلردار خانگی در ماهی کپور سرگنده (Hypophthalmichthys nobilis) و کاراس طلایی (Carassius auratus) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم تکثیر و آبزی پروری

تعداد صفحات :۱۳

یکی از مواد آلوده کننده محیط های آبی، مواد شوینده است که با توجه به افزایش بی رویه جمعیت در جهان به میزان زیادی تولید می شود و از طرق مختلف به منابع آبی سطحی و زیرزمینی راه پیدا می کند. ورود این شوینده ها به اکوسیستم های آبی می تواند اثرات نامطلوبی بر حیات آبزیان داشته باشد. از این رو در این تحقیق سمیت حاد کوتاه مدت مواد شوینده هیپوکلریت سدیم بر روی بچه ماهیان بیگ هد و ماهی حوض به ترتیب با میانگین وزنی ۳۹±۱ گرم و ۱۱±۱ گرم به منظور تعیین غلظت کشنده ۵۰ درصد از جمعیت ماهیان در ۹۶ ساعت مطالعه گردید. همچنین جهت تجزیه و تحلیل داده های حاصل از آزمایش، از نرم افزارهای SPSS وپروبایت آنالایزر استفاده شد. آزمایشات به صورت ساکن (Static) و بر اساس روش استاندارد O.E.C.D به مدت ۴ شبانه روز انجام شد. بر اساس نتایج بدست آمده سمیت حاد برای بچه ماهیان کپور سر گنده و ماهی حوض به ترتیب ۳۴.۲۵ و ۴۱.۷۹ میلی گرم در لیتر محاسبه گردید و در ادامه حداکثر غلظت مجاز (M.A.C Value) این سموم به ترتیب ۳.۴۲۵ و ۴.۱۷۹ میلی گرم در لیتر حوض محاسبه شد. بر اساس نتایج بدست آمده، ماهی بیگ هد در مقایسه با ماهی حوض از مقاومت کمترین سبت به هیپ وکلریت سدیم برخوردار است.

کلید واژه: آلودگی، هیپوکلریت سدیم، LC

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.