بررسی مناسب ترین شیوه هرس زمستانی کیوی فروت (.Actinidia deliciosa L) رقم هایوارد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مناسب ترین شیوه هرس زمستانی کیوی فروت (.Actinidia deliciosa L) رقم هایوارد دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مناسب ترین شیوه هرس زمستانی کیوی فروت (.Actinidia deliciosa L) رقم هایوارد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مناسب ترین شیوه هرس زمستانی کیوی فروت (.Actinidia deliciosa L) رقم هایوارد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مناسب ترین شیوه هرس زمستانی کیوی فروت (.Actinidia deliciosa L) رقم هایوارد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی

تعداد صفحات :۱۰

هرس زمستانی کیوی فروت در تعیین کمیت و کیفیت میوه تاثیر بسزایی دارد. اما اغلب باغداران کشور در اجرای آن از الگوی درستی پیروی نمی کنند. به منظور تعیین میزان تاثیر این هرس در باردهی تاکستان و معرفی مناسب ترین شکل آن، پروژه ای دو ساله در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی به صورت آزمایش فاکتوریل با دو فاکتور [تعداد بازوی حفظ شده برای هر شاخه پیشاهنگ (۶، ۸، ۱۰ و ۱۲ بازو) و تعداد جوانه نگه داشته شده برای هر بازو (۶، ۱۲ و ۱۸ جوانه)] با سه تکرار و دو تاک از رقم هایوارد برای هر تیمار از هر تکرار اجرا شد. برای گرده افشانی گل ها از رقم نر توموری (Tumori) به نسبت ۱ به ۸ استفاده گردید. نتایج نشان داد که هر دو فاکتور نقش بارزی در عملکرد تاک و درشتی میوه داشته و در این میان تیمارهای ۱۰ و ۱۲ بازو با ۱۲ جوانه موفق تر عمل کرده و عملکرد را نسبت به متوسط برداشت شده در باغ های منطقه حدود ۵ تن در هکتار افزایش داده اند. کیفیت خوراکی میوه ها تحت تاثیر فاکتورهای مورد بررسی قرار نگرفت.

کلید واژه: کیوی فروت، هایوارد، هرس زمستانی، تاک، بازو

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.