تعیین ضریب واکنش عملکرد گندم به کم آبیاری در مراحل مختلف رشد


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین ضریب واکنش عملکرد گندم به کم آبیاری در مراحل مختلف رشد دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین ضریب واکنش عملکرد گندم به کم آبیاری در مراحل مختلف رشد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین ضریب واکنش عملکرد گندم به کم آبیاری در مراحل مختلف رشد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین ضریب واکنش عملکرد گندم به کم آبیاری در مراحل مختلف رشد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی

تعداد صفحات :۱۲

این پژوهش به منظور تعیین ضریب واکنش عملکرد گندم (Ky) رقم الوند نسبت به کم آبیاری در مراحل مختلف رشد در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با پنج تیمار آبیاری کامل (E0)،۸۵% (E1)، %۷۰ (E2) و (E3) %55تبخیر- تعرق پتانسیل گیاه گندم و بدون کاربرد آب (E4) در شش آزمایش جداگانه در مراحل رشد گیاه شامل جوانه زنی، پنجه دهی، ساقه دهی، گل دهی، شیری و خمیری دانه در سه سال زراعی در شهرکرد انجام شد. تبخیر- تعرق پتانسیل گیاه از یک لایسیمتر زه کش دار در شرایط مشابه مزرعه از نظر بافت، ساختمان خاک و کشت گیاه به دست آمد. پس از برداشت محصول، عملکرد دانه تعیین و ضریب واکنش گیاه گندم محاسبه شد. نتایج نشان داد که عملکرد دانه به طور معنی داری تحت تاثیر کم آبیاری در مراحل جوانه زنی، پنجه دهی، ساقه دهی، گل دهی و شیری دانه قرار گرفت. بیشترین و کمترین عملکرد گندم در تیمارهای آبیاری کامل و بدون کاربرد آب به ترتیب برابر با ۶۳۵۴ و ۲۲۰۳ کیلوگرم در هکتار حاصل شد. تبخیر- تعرق پتانسیل گیاه گندم در منطقه برابر با ۶۴۱ میلی متر به دست آمد. ضرایب Ky با توجه به تیمارهای کم آبیاری برای مراحل جوانه زنی بین ۰.۵۵ تا ۰.۷۶، پنجه دهی بین ۰.۵۸ تا ۰.۹۷، ساقه دهی بین ۰.۷ تا ۱.۴۳، گل دهی بین ۰.۷۵ تا ۱.۴۵، شیری شدن بین ۰.۶۸ تا ۰.۹۵ و خمیری دانه بین ۰.۵۲ تا ۰.۵۸ تعیین گردید. به طور کلی، در تمام مراحل رشد گیاه، با کاهش نسبی تبخیر- تعرق، عملکرد واقعی و عملکرد نسبی گیاه کاهش می یابد.

کلید واژه: تبخیر- تعرق، گندم رقم الوند، مراحل رشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.