دست ورزی صفات مورفو- فیزیولوژیک گندم نان و گندم ماکارونی با استفاده از تنظیم کننده های رشد در شرایط متفاوت آبیاری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 دست ورزی صفات مورفو- فیزیولوژیک گندم نان و گندم ماکارونی با استفاده از تنظیم کننده های رشد در شرایط متفاوت آبیاری دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دست ورزی صفات مورفو- فیزیولوژیک گندم نان و گندم ماکارونی با استفاده از تنظیم کننده های رشد در شرایط متفاوت آبیاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دست ورزی صفات مورفو- فیزیولوژیک گندم نان و گندم ماکارونی با استفاده از تنظیم کننده های رشد در شرایط متفاوت آبیاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دست ورزی صفات مورفو- فیزیولوژیک گندم نان و گندم ماکارونی با استفاده از تنظیم کننده های رشد در شرایط متفاوت آبیاری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی

تعداد صفحات :۲۲

تنظیم کننده های رشد گیاهی، که امروزه به طور گسترده ای در کشاورزی کاربرد دارند، اثرهای گوناگونی بر صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک گونه های گندم دارند. بدین منظور، برای بررسی تاثیر دو تنظیم کننده رشد (سایکوسل و سالیسیلیک اسید) بر ویژگی های مورفولوژیک و فیزیولوژیک ارقام گندم روشن و یاواروس در شرایط متفاوت آبیاری (مطلوب، تنش ملایم و تنش شدید)، پژوهشی دو مرحله ای (آزمایش کرت های یک بار خرد شده بر پایه طرح بلوک های کامل تصادفی) و گلخانه تحقیقاتی (طرح کاملا تصادفی) در مزرعه دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز در سال زراعی ۸۹-۱۳۸۸ طراحی و اجرا شد. نتایج نشان داد که تنش خشکی موجب کاهش ارتفاع بوته، شاخص سطح برگ و طول دم گل آذین و افزایش دمای سایه انداز، شاخص کلروفیل متر، پرولین و پروتئین محلول گردید. بیشترین و کمترین اثر خشکی به ترتیب مربوط به محتوای پرولین آزاد (۱۰۴% افزایش) و ارتفاع بوته (۱۸% کاهش) بود. کاربرد تنظیم کننده های رشد سبب افزایش شاخص سطح برگ (۹%)، محتوای پرولین آزاد (۵۱%) و پروتئین محلول (۵۷%) و کاهش دمای سایه انداز (۱۴%) و شاخص کلروفیل متر (۱۳%) شد. سالیسیلیک اسید سبب افزایش و سایکوسل موجب کاهش ارتفاع بوته شد. رقم روشن حساسیت بیشتری به تنش خشکی و کاربرد تنظیم کننده های رشد نشان داد. اگرچه تنش خشکی موجب کاهش رشد هر دو رقم گندم گردید، لیکن، کاربرد تنظیم کننده های رشد با تخفیف آثار منفی تنش خشکی بر صفات مورفو- فیزیولوژیک همراه بود.

کلید واژه: سایکوسل، سالیسیلیک اسید، کلروفیل، دمای سایه انداز، تنش خشکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.