تاثیر پرایمینگ بذر بر برخی ویژگی های فیزیولوژیک رقم گلدشت گلرنگ در شرایط تنش شوری


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر پرایمینگ بذر بر برخی ویژگی های فیزیولوژیک رقم گلدشت گلرنگ در شرایط تنش شوری دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر پرایمینگ بذر بر برخی ویژگی های فیزیولوژیک رقم گلدشت گلرنگ در شرایط تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر پرایمینگ بذر بر برخی ویژگی های فیزیولوژیک رقم گلدشت گلرنگ در شرایط تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر پرایمینگ بذر بر برخی ویژگی های فیزیولوژیک رقم گلدشت گلرنگ در شرایط تنش شوری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی

تعداد صفحات :۱۸

این پژوهش به منظور ارزیابی تاثیر پرایمینگ بذر رقم گلدشت گلرنگ در کاهش خسارت تنش شوری به صورت کشت هیدروپونیک در گلخانه تحقیقاتی دانشگاه ولی عصر رفسنجان در سال ۱۳۸۸ اجرا شد. بدین منظور، تیمارهای پرایمینگ در چهار سطح (بدون پرایمینگ و پرایمینگ با آب مقطر، کلرید سدیم و نیترات کلسیم ۲۰ میلی مولار به مدت ۲۴ ساعت) و شوری در چهار سطح (شاهد، ۸، ۱۶ و ۲۴ دسی زیمنس بر متر) به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی، بررسی شد. نتایج نشان داد که در اثر افزایش شوری، محتوای کلروفیل و میزان پتاسیم کاهش یافت، در حالی که محتوای پرولین و میزان سدیم و منیزیم با افزایش سطوح شوری روند افزایشی را نشان داد. محتوای پرولین، میزان سدیم و نسبت پتاسیم به سدیم تحت تاثیر پرایمینگ قرار گرفت. به طوری که بیشترین میزان پرولین (۱.۹۸ میکرومول بر گرم وزن تر برگ) در پرایم کلرید سدیم مشاهده شد. کمترین میزان سدیم (۰.۶ درصد) بیشترین میزان نسبت پتاسیم به سدیم (۱.۷۹) به ترتیب در تیمار بدون پرایم (شاهد) و پرایم نیترات کلسیم مشاهده شد. با افزایش شوری به سطوح ۸، ۱۶ و ۲۴ دسی زیمنس بر متر، سرعت رشد گیاه به ترتیب ۲۵، ۳۳ و ۵۰درصد نسبت به شاهد کاهش یافت. در مجموع، نتایج این پژوهش نشان داد که در رقم گلدشت گلرنگ، محتوای پرولین و قند محلول اندام هوایی در واکنش به تنش شوری افزایش یافت و پرایمینگ بذر با کلرید سدیم در شوری زیاد، سبب کاهش صدمات شوری، به ویژه سرعت جذب خالص شد.

کلید واژه: پرولین، روابط یونی، شاخص های رشد، کلروفیل، قند محلول

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.