مقاله نقش زیست آوری در تولید غذا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله نقش زیست آوری در تولید غذا دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله نقش زیست آوری در تولید غذا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش زیست آوری در تولید غذا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله نقش زیست آوری در تولید غذا :
تعداد صفحات:۷
چکیده:
بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی صنعتی دو عبارت در کنار هم می باشند و بیوتکنولوژی در حقیقت استفاده از میکروارگانیسم ها و تمام فرایندهای بیوتکنولوژیک که بشر برای رفع احتیاجات خود از آن استفاده می نماید. بیوتکنولوژیدر حال ورود به مرحله جدیدی است و د رحال حاضر تولید انبوه فراورده های میکروبی آن را مبدل به یک صنعت چند بیلیون دلاری کرده است.
فراورده های بیوتکنولوژی به چهار دسته تقسیم نمود که عبارتند از : فراورده هایی که تولید سلولهای میکروبی (Biomass) به عنوان هدف مطرح است، فرایندهایی که تولید متابولیک میکروبی مورد نظر می باشد، فرایندهایی که در انها آنزیم تولید می شود و فرایندهایی که طی انها عمل انتقال صورت میگیرد کهالبته با توجه به گستردگی بیش از اندازه این علم تنها به بررسی مختصر تولید فراورده های مرتبط با تولید غذا می پردازیم که این تولید خود به دو بخش مهم تقسیم می شود یکی تولید فراورده هایی با بیوتکنولوژی سنتی که شامل تولید آنزیمها، اسییدهای الی، اسیدهای آمینه، مخمر نان، پروتئین تک یاخته (Single cell protein) و غذاهای تخمیر شده می باشد و دوم تولید فراورده ها با بیوتکنولوژی نوین که شامل تبدیلنشاسته به محصولات شیرین،تولید طعم دهنده ها و تشدید کننده های طعم، رنگدانه ها، تولید ویتامین از میکروالگ ها محصولات لبنی عاری از لاکتوز، روش های جدید کنترل کمی و کیفی و ; می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.