بررسی و مقایسه ویژگی های ساختاری و عملکردی چشم انداز در لکه های اکولوژیک و وضعیت های مختلف اکوسیستم های مرتعی (مطالعه موردی: مراتع نیمه استپی آغچه- اصفهان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی و مقایسه ویژگی های ساختاری و عملکردی چشم انداز در لکه های اکولوژیک و وضعیت های مختلف اکوسیستم های مرتعی (مطالعه موردی: مراتع نیمه استپی آغچه- اصفهان) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و مقایسه ویژگی های ساختاری و عملکردی چشم انداز در لکه های اکولوژیک و وضعیت های مختلف اکوسیستم های مرتعی (مطالعه موردی: مراتع نیمه استپی آغچه- اصفهان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و مقایسه ویژگی های ساختاری و عملکردی چشم انداز در لکه های اکولوژیک و وضعیت های مختلف اکوسیستم های مرتعی (مطالعه موردی: مراتع نیمه استپی آغچه- اصفهان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و مقایسه ویژگی های ساختاری و عملکردی چشم انداز در لکه های اکولوژیک و وضعیت های مختلف اکوسیستم های مرتعی (مطالعه موردی: مراتع نیمه استپی آغچه- اصفهان) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بوم شناسی کاربردی

تعداد صفحات :۱۶

بررسی عملکرد اکوسیستم می تواند کمک شایانی به تشخیص میزان تخریب و تفسیر چگونگی تغییرات نماید. این مطالعه با هدف ارزیابی ساختار و عملکرد مراتع نیمه استپی استان اصفهان در وضعیت های متوسط، ضعیف و خیلی ضعیف و همچنین مقایسه عملکرد لکه های مختلف اکولوژیک با استفاده از روش تجزیه و تحلیل عملکرد چشم انداز (LFA) در مراتع نیمه استپی آغچه اصفهان انجام شد. بدین منظور تعداد ۳، ۴ و ۷ سایت در مراتع ضعیف، خیلی ضعیف و متوسط (به روش ۴ فاکتوری) انتخاب و در هر سایت یک ترانسکت ۳۰ متری به طور تصادفی در جهت شیب غالب منطقه مستقر گردید. در هر ترانسکت، انواع لکه های اکولوژیک موجود شناسایی و طول، عرض و فضای بین لکه ها ثبت گردید. همچنین در هر نوع لکه اکولوژیک واقع در هر ترانسکت با ۳ تکرار تعداد ۱۱ شاخص وضعیت خاک سطحی طبق دستورالعمل روش LFA امتیازدهی و معیار های عملکرد خاک سطحی در این مناطق تعیین گردید. بر اساس نتایج، اکثر ویژگی های ساختاری (طول لکه ها، تعداد لکه ها، شاخص سطح لکه و شاخص ساختار چشم انداز) و عملکردی (نفوذپذیری، پایداری و چرخه مواد غذایی) بین مراتع با وضعیت های “خیلی ضعیف و متوسط” تفاوت معنی داری داشته (a=%5) اما بین سایر وضعیت ها (“ضعیف و متوسط” و “ضعیف و خیلی ضعیف”) تفاوت معنی داری مشاهده نشد. از طرف دیگر عملکرد لکه های اکولوژیک مختلف در سایت های با وضعیت “متوسط و خیلی ضعیف” تفاوت معنی داری نداشتند. ولی در وضعیت های ضعیف عملکرد لکه اکولوژیک “پهن برگ علفی- بوته-گراس” از نظر چرخه مواد غذایی به طور معنی داری نسبت به سایر لکه ها از جمله “پهن برگ علفی” و “پهن برگ علفی-گراس” بیشتر بود. از نتایج مطالعات تغییرات عملکردی می توان برای تعیین حد آستانه تغییرات در مراتع، اولویت بندی زیر حوزه ها و تیپ های گیاهی برای انجام پروژه های اصلاحی و پایش روند احیا در مراتع استفاده نمود.

کلید واژه: ساختار، عملکرد، نیمه استپی، تجزیه تحلیل عملکرد چشم انداز، وضعیت، شکل رویشی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.