فیتازها: از دیدگاه آنزیم شناسی، ویژگی های مولکولی، بیوشیمیایی و کاربردها
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فیتازها: از دیدگاه آنزیم شناسی، ویژگی های مولکولی، بیوشیمیایی و کاربردها دارای ۳۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فیتازها: از دیدگاه آنزیم شناسی، ویژگی های مولکولی، بیوشیمیایی و کاربردها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فیتازها: از دیدگاه آنزیم شناسی، ویژگی های مولکولی، بیوشیمیایی و کاربردها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فیتازها: از دیدگاه آنزیم شناسی، ویژگی های مولکولی، بیوشیمیایی و کاربردها :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله بیوتکنولوژی کشاورزی
تعداد صفحات :۳۰
کلید واژه: جیره غذایی حیوانات، فسفر، فیتات، فیتاز
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.