بررسی خواص فیزیکی دانه و بستر لیموترش به عنوان تابعی از رطوبت


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خواص فیزیکی دانه و بستر لیموترش به عنوان تابعی از رطوبت دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خواص فیزیکی دانه و بستر لیموترش به عنوان تابعی از رطوبت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خواص فیزیکی دانه و بستر لیموترش به عنوان تابعی از رطوبت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خواص فیزیکی دانه و بستر لیموترش به عنوان تابعی از رطوبت :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۲

لیموترش یکی از مهمترین اقلام مصرفی به صورت تر و خشک می باشد. خشک کردن، درجه بندی و انبارداری از مهمترین مراحل پس از برداشت است که برای انجام مراحل فوق آگاهی از خواص فیزیکی این محصول ضروری می باشد. در این تحقیق اثر پنج سطح رطوبتی (۸۴%، ۶۴%، ۴۴%، ۲۴% و ۱۰% بر پایه تر) رطوبت بر روی ابعاد، کرویت، میانگین هندسی قطرها و جرم حجمی واقعی مورد بررسی قرار گرفت. همچنین جرم حجمی توده ای و تخلخل در سه چیدمان مختلف (B، A و تصادفی) ارزیابی شد. آزمایشات افت فشار به دو صورت انجام گرفت، آزمایش اول افت فشار در بستر لیموترش در ارتفاع ۱ متر در حالت پر کردن تصادفی در ۴ عمق بستر (۲۵، ۵۰، ۷۵، ۱۰۰) سانتیمتر، ۴ دمای هوای عبوری (۲۵، ۳۵، ۴۵، ۵۰) درجه سانتیگراد و ۱۱ سرعت عبور جریان هوا (m3m-2s-1) (0.1-1.1) مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش دوم به منظور ارزیابی افت فشار در حالت لایه نازک لیموترش در ۵ سطح رطوبتی (۸۴، ۶۴، ۴۴، ۲۴، ۱۰) درصد، ۳ طرز قرارگیری (A، B و تصادفی) و ۱۱ سرعت عبور جریان هوا مورد بررسی قرار گرفت. نتایج خواص فیزیکی نشان داد کلیه پارامترهای ذکر شده با کاهش رطوبت، کاهش پیدا کردند. همچنین مشاهده شد با افزایش عمق بستر و سرعت جریان هوا، افت فشار افزایش می یابد. دما در این آزمایش اثر معنی داری بر روی افت فشار نداشت. در حالت لایه نازک مشاهده شد با کاهش رطوبت، افت فشار کاهش می یابد. همچنین مشاهده شد چیدمان B اثر افزایشی بیشتری بر روی افت فشار نسبت به دو چیدمان دیگر داشته است. برای پیش بینی افت فشار در بین مدل های ریاضی مدل ارگان به عنوان بهترین مدل (با بیشترین B2 و کمترین RMSE) برای تبیین رابطه سرعت جریان هوا و افت فشار در بستر لیموترش انتخاب شد.

کلید واژه: لیموترش، افت فشار، مدل ریاضی، خواص فیزیکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.