مدلسازی کینتیک انتقال جرم طی سرخ کردن عمیق ناگت پنیر کردی پوشش داده شده با سفیده تخم مرغ
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مدلسازی کینتیک انتقال جرم طی سرخ کردن عمیق ناگت پنیر کردی پوشش داده شده با سفیده تخم مرغ دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مدلسازی کینتیک انتقال جرم طی سرخ کردن عمیق ناگت پنیر کردی پوشش داده شده با سفیده تخم مرغ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مدلسازی کینتیک انتقال جرم طی سرخ کردن عمیق ناگت پنیر کردی پوشش داده شده با سفیده تخم مرغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مدلسازی کینتیک انتقال جرم طی سرخ کردن عمیق ناگت پنیر کردی پوشش داده شده با سفیده تخم مرغ :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
تعداد صفحات :۱۶
هدف این پژوهش ارزیابی اثر دما و زمان سرخ کردن و فرمولاسیون های مختلف خمیرابه بر ویژگی های رئولوژیکی خمیرابه، میزان جذب خمیرابه و پارامترهای کینتیک انتقال جرم ناگت پنیر در طی سرخ کردن عمیق بوده است. بدین منظور با افزودن صفر، ۵ و ۱۰ % سفیده تخم مرغ به خمیرابه ناگت پنیر در دماهای ۱۵۰، ۱۷۰ و ۱۹۰oC در زمان های صفر، ۱، ۲، ۳ و ۴ دقیقه به صورت عمیق سرخ شدند. خمیرابه شاهد ریسکوزیته ظاهری و میزان جذب خمیرابه بیشتری نسبت به سایر خمیرابه ها داشت. ضریب نفوذ موثر رطوبت برای ناگت های پوشش دار شده با خمیرابه شاهد در محدوده ۲.۴۵×۱۰-۸ (m2/s) تا ۳.۱۶×۱۰-۸ (m2/s)، با ضریب تبیین ۰.۸۶ تا ۰.۹۱ و برای ناگت های پوشش دار شده با خمیرابه حاوی سفیده تخم مرغ در محدوده ۱.۴۰×۱۰-۸ (m2/s) تا ۲.۹۰×۱۰-۸ (m2/s)، با ضریب تبیین ۰.۸۷ تا ۰.۹۸ بدست آمد. ضریب نفوذ سرعت انتقال روغن بین ۱.۱×۱۰-۳ (m2/s) تا ۸.۹×۱۰-۳ (m2/s)، با ضریب تبیین ۰.۸۲ تا ۰.۹۹ بود. مقادیر انرژی فعال سازی برای حذف رطوبت در نمونه های شاهد و پوشش دار با خمیرابه حاوی سفیده تخم مرغ، برابر ۳۰.۰۱ (kJ/mol) و بین ۳۶.۵۲ تا ۳۸.۴۲ (kJ/mol) بدست آمد.
کلید واژه: انتقال جرم، خمیرابه، سرخ کردن عمیق، سفیده تخم مرغ، ناگت پنیرکردی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.